banner29

Başkan Kartoğlu itfaiye personelini unutmadı

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 25 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde kutlanan İtfaiye Haftası münasebetiyle Başakşehir İtfaiyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Kartoğlu itfaiye personelini unutmadı
 304. yılını geride bırakan İstanbul İtfaiyesi’nin Başakşehir Bölge Grup Amirliği’nde gerçekleşen ziyarette, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Müdür Yardımcısı Doğan Toncer ve  Başakşehir Bölge Grup Amiri Nusret Uslu da hazır bulundu.

 

“Yeni yollar ulaşımı daha da rahatlatacak”


108 itfaiye personeliyle ilçe için 7/24 hizmet veren Başakşehir İtfaiyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Kartoğlu, itfaiyecilerin istek ve taleplerini de dinleyerek not aldı. Yeni yapılacak yollar hakkında bilgi veren Kartoğlu, “Artık yangın bölgelerine çok daha rahat ve hızlı gidebileceksiniz” diye konuştu.

 

“3 İtfaiye istasyonu olan başka ilçe yok”


İtfaiye Teşkilatı’nın araç-gereç bakımından iyice modernize edildiğini kaydeden Kartoğlu, Başakşehir’de 3 itfaiye istasyonunun yer aldığını belirterek, “İstanbul’da 3 itfaiye istasyonu olan başka ilçe yok” dedi.

 

Başkan Kartoğlu’nun ziyaretçi defterine duygularını aktardığı ziyaret, toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35