banner32

Başkan Kartoğlu: “Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışıyoruz”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, okul buluşmalarında öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Vizyon Koleji öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Başkan Kartoğlu, Başakşehirli çocuklarla daha güçlü olduklarını söyledi.

Başkan Kartoğlu: “Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışıyoruz”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında bu hafta Vizyon Koleji’nin konuğu oldu. Başakşehirli öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kartoğlu, hayat tecrübelerini aktardı ve tavsiyelerde bulundu. 

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

“Geleceğiniz parlak olsun istiyoruz”

Başkan Kartoğlu, Başakşehir Living Lab’de yürüttükleri çalışmalardan bahsederek espor, drone ve YouTube’a meraklı olan öğrencileri verdikleri eğitimlerden yararlanmaya ve böylece profesyonel hayata ilk adımı atmaya davet etti.

Herkesin sıkı çalıştığı zaman başarıyı elde edebileceğini aktaran Başkan Kartoğlu, “Sizler de çok başarılı olabilirsiniz. Mutlaka artı 1’leriniz olsun. Okul hayatınız boyunca kendinizi geliştirmelisiniz. Üniversiteden mezun olduğunuzda yabancı dil, sosyal bir hayat ve büyüklerinizin mesleklerini öğrenebilirsiniz.  Sadece bir diplomanız varsa zorlanırsınız. Bu yüzden kendinizi geliştirin. Ben istiyorum ki, Başakşehir’in çocukları olarak geleceğiniz parlak olsun. Biz bunun için çalışıyoruz. Tüm imkânlarımızdan faydalanın.” şeklinde konuştu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35