banner29

Başkan Kartoğlu Çalışma Arkadaşlarıyla Buluştu

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “mutluluğun şehri” Başakşehir’i daha da güzelleştirebilmek adına var güçleriyle çalışan mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Başkan Kartoğlu Çalışma Arkadaşlarıyla Buluştu
 Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da düzenlenen programa Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile belediye çalışanları katıldı. Mesai arkadaşlarına hitap eden Başkan Kartoğlu, kendisinin de kurum içinden yetişerek Başkanlık görevine geldiğini belirterek, “En’lerin ve ilk’lerin Belediyesi olarak yola çıktık ve bunu da gerçekleştirdik. Güleryüzle sahada olmaya çalıştık, vatandaşlarımız da seçimlerde bunu takdir etti.” ifadelerini kullandı.

“Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum”

Üstün başarıları ve çalışmalarından dolayı tüm personeli tebrik ettiğini dile getiren Kartoğlu, “Sizlerle beraber çalışmaktan gurur duyuyorum. Belediye Başkanı bir kişi ve ilçedeki vatandaşların sadece yüzde ikisine ulaşabiliyor, diğer ilçe sakinlerimize ulaşabilmemiz için sizin de kendinizi belediye başkanı olarak görmeniz, öyle hissetmeniz gerekiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35