banner25

Başkan Kartoğlu: “Başakşehir Gençliğin Şehri”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençlerle Şamlar Tabiat Parkı’nda bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamak için yıl boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Başkan Kartoğlu: “Başakşehir Gençliğin Şehri”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Şamlar Tabiat Parkı 6. Kapı’da Başakşehirli gençlerle buluştu. Merak edilen tüm sorulara yanıt veren Başkan Kartoğlu, gençlere kendilerini geliştirme yönünde tavsiyelerde bulundu. İlçe genelinde hayata geçirilecek gençlik yatırımları hakkında bilgi de veren Başkan Kartoğlu, gençlerin dilinden konuşmak için öncelikle gençler gibi düşünmek gerektiğini söyledi.

“Tüm imkânlarımızdan faydalanın”

Şamlar Tabiat Parkı’nda Türkiye’nin en fonksiyonel izcilik kapmalarından birine ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan Kartoğlu, “Bu imkânlardan faydalanmanızı istiyorum. Gelin, katılın arkadaşlarınıza da mutlaka tavsiye edin. Biz, gençliğin şehrinde gençlerimizle iç içe olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bir yanımız izcilik kampı, diğer yanımız teknolojinin kuluçka yuvası olan Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi. Her ihtiyacınıza, merakınıza ve hobinize göre aktivite ve faaliyetlerimiz var. Başakşehir gençliğin şehri ve gençlerimiz için yıl boyunca düzenlediğimiz faaliyetlere katılmanızı, harekete geçmenizi, buralarda gönlünüzce faydalanmanızı istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şamlar 6. Kapı’da düzenlenen buluşmada gençler, dillerden düşmeyen şarkıları hep birlikte söyledi. Şarkılara Başkan Kartoğlu da eşlik etti. 

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35