banner25

Başarılı Sunucu Özge Uzun Yılın annesi seçildi

Bahçeşehir Prestige Avm tarafından Bahçeşehir’ de yılın annesi seçilen CNN “Güne Merhaba” program sunucusu Özge Uzun, anneler günü nedeniyle oğlu Dağhan ile birlikte yapılan organizasyona katılarak Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’dan ödülünü aldı.

Başarılı Sunucu Özge Uzun Yılın annesi seçildi
Dört yaşında çok özel bir çocuk annesi olan ve hem profesyonel iş hayatını hem de oğlu ile ilgili yaptığı çalışmalarla pek çok anne için rol model olmayı başaran Özge  Uzun katıldığı ödül töreninde önce Bahçeşehir’deki  okulların gösterilerini izledi ardından yaptığı konuşmayla katılımcılara duygulu anlar yaşattı. Oğlu Dağhan’ın varlığının kendine bir armağan olduğunu söyleyen Özge Uzun,böyle özel bir çocuk annesi olmanın daha iyi, daha toleranslı bir insan olmak için neden yarattığını belirtti. Tüm katılımcı annelerle yaşamsal deneyimlerini paylaşırken aynı hisleri paylaştığı ebeveynlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Bahçeşehir Prestige AVM yönetimi tarafından Yılın Annesi plaketini alan Uzun’a, gösterileriyle törene renk katan küçük çocuklarda kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri takdim ettiler. Bahçeşehir Prestige Avm Genel Müdürü Mr. Paul Maloney ise böylesine özel bir Anneler Günü organizasyonunda Özge Uzun’u ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35