banner25

Başakşehirliler Sağlıklı Yaşamı Çok Sevdi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun, sağlıklı yaşam için başlattığı “spor hareketi”ne ilgi her geçen gün artıyor.

Başakşehirliler Sağlıklı Yaşamı Çok Sevdi
 Başakşehir’de sporu yaygınlaştırmak için Başkan Kartoğlu tarafından başlatılan spor hareketine bir yenisini daha ekledi. Toplumsal bilinç oluşturmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek için sosyal medya aracılığıyla ilçe sakinlerine çağrıda bulunan Kartoğlu, Çarşamba ve Cumartesi günleri, belirli mahalle ve tesislerde vatandaşlarla bir araya gelerek sportif faaliyetler gerçekleştiriyor.

 Yeni durak Başakşehir Millet Bahçesi

 Başakşehir Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Kartoğlu ve vatandaşlar önce ısınma hareketleriyle yürüyüşe hazırlandı. Daha sonrasında vatandaşlar, Başkan Kartoğlu ile birlikte hem yürüyüp hem koştular. Yetişkinlerin katıldığı yürüyüşe çocuklar da ilgi gösterdi.

 "Amacımız sağlıklı yaşamı desteklemek”

 Sporla hem toplumsal bilinç oluşturmak istediğini hem de sağlıklı yaşamı desteklediklerini vurgulayan Kartoğlu, "Çok güzel parklarımız var. Başakşehir, yeşiliyle, parklarıyla meşhur bir ilçemiz. Madem böyle güzel alanlarımız var o zaman bunu neden değerlendirmiyoruz? Sosyal medya aracılığıyla tüm vatandaşlarımıza çağrı yapıyoruz. Haftanın birkaç günü beraber spor yapıyoruz. Tüm komşularımızı Millet Bahçemize, Bahçeşehir Gölet’e, Spor Parklarımıza ve Şamlar Tabiat Ormanımıza spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

 “Keşke herkes katılsa”

 Başkan Kartoğlu’nun çağrısı üzerine koşuya katıldığını belirten Uğur Yıldırım ise, sporu alışkanlık haline getirmeye çalıştığını dile getirerek, "Bu faaliyetlerin çok iyi olduğunu düşünüyorum, keşke herkes katılsa” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35