banner29

Başakşehirliler anneler gününü Şamlar’da kutladı

Başakşehir Belediyesi anneler gününü Şamlar Tabiat Parkı’nda 2. Geleneksel ‘Anne Çocuk Şenliği’ ile kutladı.

Başakşehirliler anneler gününü Şamlar’da kutladı
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın katıldığı ‘Anne-Çocuk Şenliği’ ne ilçede ikamet eden anneler çocukları ve eşleri ile birlikte katıldı. Etkinliğe Başkan Uysal’In yanı sıra Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başkan Yardımcısı Hatice Gülgönül ve birim müdürleri de katıldı. Çocuklar için eğlenceli yarışmaların yer aldığı şenliğe yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
 
Başakşehir Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapıda gerçekleştirilen ‘Anne-Çocuk Şenliği’e coşkulu kalabalığın ilgisi eşliğinde giren Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal beraberindeki heyet ile birlikte alanı gezerek Başakşehirli annelerin bu özel gününü kutladı ve karanfil verdi.
 
‘Başakşehirli her çocuk için bir fidan dikiyoruz’
 
Şenlikte açılış konuşmasına anneler gününü kutlayarak başlayan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal şunları kaydetti, “Bizim inancımıza göre anneler çok kıymetlidir. Büyükşehir yaşamı bazen bu kuvvetli bağı zedeleyebiliyor. Anneler gününü vesile edip annelerimizi hatırlamakta fayda var. Anne sevgisi ile büyümüş çocuklar topluma da faydalı bir evlat olur. Bugün burada anne çocuk aile birlikte piknik yapalım, vakit geçirelim istedik. Bilgievlerimiz de anneler gününe özel bir program hazırladı. Çok daha coşkulu bir program hazırlayabilirdik ama şehit annelerimizi de üzmeyelim istedik. Anne ile çocuğun bağını kuvvetlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Belediye olarak her doğan çocuğumumuz için Hoş geldin Bebek Sevgi Ormanımıza bir fidan dikiyoruz. Bu aynı zamanda hem çocuğun hem annelerin fidanıdır.”
 
Bilgievi öğrencilerinden annelere özel konser
 
Şenlikte, Başakşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri de anneler için özel bir program hazırladı. Öğrenciler anne çocuk temalı şiirler okudu, bilgievi öğrencilerinden oluşan koro sevilen ezgileri seslendirdi.
 
Etkinlikte, çocuklar için özel oyun alanları hazırlandı. Çocuklar için palyaço, yüz boyama ve animasyon gösterileri yer aldı. Çeşitli yarışmalarında yer aldığı şenlikte çocuklar için pamuk şeker, patlamış mısır ikramı da yapıldı. Katılımcılara Başakşehir Belediyesi tarafından öğle yemeği ikram edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35