banner29

Başakşehirli Sağlıklı Yaşam İçin Sporda

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun sosyal medyadan başlattığı “spor hareketi” artan katılımcı sayısıyla devam ediyor. Park alanlarının seyirlik olmadığına dikkat çeken Başkan Yasin Kartoğlu, “Bütün vatandaşlarımızı parklarımıza spora davet ediyorum” dedi.

Başakşehirli Sağlıklı Yaşam İçin Sporda
 Başkan Kartoğlu’nun, mesai arkadaşlarıyla birlikte haftanın iki günü yaptığı spor etkinliğine vatandaşları da davet etmesiyle birlikte Başakşehir’de spor hareketi başladı. İlk olarak Başakşehir Olimpiyat Stadı'ndaki Atletizm Kompleksi'nde vatandaşlarla birlikte akşam sporunda bir araya gelen Başkan Kartoğlu, bu kez sabah sporunda Başakşehir Sular Vadisi’ndeydi.

 Sular Vadisi'nde sabah sporu...

Başkan Kartoğlu’nun sosyal medyadaki çağrısını karşılıksız bırakmayan Başakşehirlililer, sabah saatlerinde Sular Vadisi girişindeki 15 Temmuz Anıtı önünde buluştu. Sabah sporuna Başkan Kartoğlu’nun yanı sıra Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz da katıldı.

“Herkesi spora davet ediyorum”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir'in yeşil alanlar ve spor yapılabilecek ortamlar konusunda çok şanslı olduğunu belirterek, “Tabii bu alanlar seyirlik değil, insanların kullanması için yapılmış. Biz de, bu bilinci oluşturmak için ilçe protokolümüzle beraber bu yürüyüşlere öncülük edip bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı parklarımıza spora davet ediyorum. Yürüyelim, koşalım ve sağlıklı yaşamaya hep birlikte devam edelim.” diye konuştu.

“Spor, sağlıklı olmanın birinci koşuludur.”

Başkan Kartoğlu’nun daveti üzerine sabah yürüyüşüne katılan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin de, “Başakşehirlilerle birlikte bu güzel tesislerden yararlanarak planlı, programlı şekilde yürümek amacıyla yola çıktık.” ifadelerini kullandı.

“Cesur” ilgi odağı oldu

Başkan Kartoğlu ile yürüyüşe katılan Başakşehirli vatandaşlardan Tarık Cesur da, köpeği ‘Cesur’la beraber koştu. Sosyal medyadan gelen çağrı üzerine etkinliğe katıldığını vurgulayan Tarık Cesur, “Yasin Başkanımızın Twitter’daki çağrısı üzerine spora geldim. Hem bana hem de Cesur’a bir değişiklik oldu. Bundan sonraki etkinliklere de katılmayı çok isterim.” dedi.  

Katılımcıların ilgi odağı haline gelen sevimli köpek Cesur’la Başkan Yasin Kartoğlu da bol bol oynadı ve fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35