banner29

Başakşehirli Öğretmenler İftarda Buluştu

Başakşehir Belediyesi, ilçede görev yapan bin 500 öğretmeni iftarda bir araya getirdi. Meslektaşlarına hitap eden Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, öğretmenlerin Ramazan’ını tebrik etti.

Başakşehirli Öğretmenler İftarda Buluştu
Başakşehir Spor Parkı’nda düzenlenen programa; AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sabahatdin Kayas, Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Melik ve Mehmet Tayip Tanrıkulu, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz ile öğretmenler ve aileleri katıldı.

“İlk emri ‘Oku’ olan bir medeniyetin temsilcileriyiz”

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğretmenlere hitap eden Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Melik, meslektaşlarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bizler ilk emri ‘Oku’ olan bir dinin ve ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyen bir medeniyetin temsilcileriyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, bizleri Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sabahatdin Kayas da birer selamlama konuşması yaparak öğretmenlerin Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35