banner32

Başakşehirli öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı

Başakşehir’de okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim’de eğitim alan 86 bin 170 öğrenci bugün karne aldı.

Başakşehirli öğrenciler yarıyıl karnelerini aldı

Başakşehir’de 2015-2016 eğitim ve öğretim yarıyılı tamamlayan öğrenciler Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programla karnelerini aldı. Karne programına Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, okul öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

‘Bu ülkenin temeli öğretmenlerdir’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin karne heyecanını yaşıyoruz. Hafta sonu kurslarımız, sportif faaliyetlerimiz ve gezilerimizle verimli bir seneye hep birlikte imza attık. TEOG sınavında başarı kazanan öğrencilerimiz de aramızda, hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ise yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın sağlıklı, başarılı bireyler olarak yetişmeleri için gayret gösteren öğretmen ve idarecilerimizi kutluyorum. Bu yarıyıl tatilinde ödev verilmeyecek ama verimli geçirmek için öğretmenlerimiz öğrencilerimize ve velilerimize tavsiyelerde bulunmuşlardır. Bu ülkenin temeli öğretmenlerdir. Özellikle ülkemizin terörle mücadele edilen bölgelerinde görev yapan öğretmenlerimize de en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Bu devletin huzuru için canını veren askerimize polisimize de Allah (C.C)’dan rahmet diliyorum” dedi.

Eğitimine evde devam eden öğrenciler de karne aldı

Protokol konuşmaların ardından program okul öğrencilerinin tiyatro, müzik gösterileri ile devam etti. TEOG’da dereceye giren öğrencilere ödülleri Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz tarafından verildi. Başakşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir programda, okul öğrencilerine karnelerini verdi. Etkinlikte ayrıca eğitimine evde devam eden, tekerlekli sandalye kullanan ve göçmen öğrencilere de karneleri verildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35