banner25

Başakşehir’in Park Bahçeleri Bahara Hazır

Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ilkbaharın gelmesiyle çalışmalar hız kazandı.

Başakşehir’in Park Bahçeleri Bahara Hazır
Başakşehir’in genelinde Temizlik İşleri Müdürlüğü ile ortak yapılan kapsamlı çalışmalarla, kış aylarında oluşmuş görüntü kirliliği ve hasarlar gideriliyor, yönetimi oluşmamış site içleri ve sahipsiz boş alanlar da dahil olmak üzere ortak kullanım alanlarının temizlik ve düzenlemeleri yapılarak bahara hazırlanıyor.

Bahar hazırlıkları Bahçeşehir Mahallesi’nden başladı
Bahçeşehir Mahallesi’nde başlatılan ve ilçemizin diğer mahallelerinde de devam edecek olan çalışmalarla site içlerindeki yaya yolları temizleniyor, bitkiler budanıyor ve form veriliyor, yabani otlar temizleniyor, bahçelerden sarkarak yürüme yollarını engelleyen dallar budanıyor ve genel olarak sert zemin temizliği yapılıyor.

Site veya ada yönetimi oluşmuş bölgelerde, bu ve benzeri çalışmalar Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teknik destekleriyle yönetimler tarafından gerçekleştirilirken, yönetimi oluşmamış alanlarda yapılan bu çalışmalarla kentin tüm yerleşimlerinde bütünlük oluşturulmaya çalışıyor.

Vatandaşların memnuniyetini kazanan program dahilinde devam edecek çalışmalarla Başakşehir’in park bahçeler ve ortak kullanım alanları bahar dönemine hazır hale getirilmiş olacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35