banner29

Başakşehir’in ilk Ve En Büyük BEKO Bayisi açıldı

Gıda, İnşaat, Mobilya, Beyaz Eşya ve Elektronik ürünler konusunda faaliyetleri olan Alçınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Alçın ve kardeşleri Başakşehir ilçesinin ilke ve en büyük BEKO bayisinin açılışını Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel müdürü Can Dinçer ve MONDİ Mobilya Bölge Müdürü Yusuf Cengizoğlu ve çok sayıda Protokol üyesinin dualar eşliğinde kestikleri kurdele ile Alçınlar Grup BEKO ve Mondi Mağazasının açılışını yaptılar.

Başakşehir’in ilk Ve En Büyük BEKO Bayisi açıldı
 Açılışta Mağazanın önü gelen çelenklerden dolayı Botanik Bahçesine döndü

Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde yıllardır market ve gıda sektöründe Alçınlar Market markası altında faaliyet gösteren Alçın kardeşler bu sefer’de Fatih Caddesinde bulunan kendi mülklerinde ilçenin ilk ve tek BEKO bayisini açarak ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Ailenin dostları gönderdikleri çelenkleri ile adeta Mağazanın önünü botanik bahçesine döndürdüler.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Koç Grubu Şirketi Olan Arçelik ve BEKO Yöneticileri Bayileri olan Alçın ailesini yalnız bırakmadı

BEKO ve MONDİ Bayisi Alçınlar Grup’un Resmi açılışı 22 Mayıs 2017’de Arçelik Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Can Dinçer, BEKO Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu, Arçelik Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü Ahmet Tüfenkçi, BEKO İstanbul Şube yöneticisi Gürkan Baykan, Beko Bölge Satış Yöneticisi Hakan Erol, MONDİ Bölge müdürü Yusuf Cengizoğlu ,İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazetesi yazar Hüseyin Çetiner, Güvercintepe Mahalle Muhtarı İbrahim Dinç başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı açılış kurban kesimi ve Dualar eşliğinde yapıldı.

Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Can Dinçer Başakşehir’de ki ilk Mağazamız halkımıza hayırlı olsun dedi

Açılış Kurdelasını kalabalık bir protokol üyesi beraber kestikten sonra İstanbul Times Tv Mikrofonlarına konuşan Arçelik Pazarlama A.Ş.Genel Müdürü Can Dinçer Başakşehir ilçesinde ilk Beko Mağazamızı açmış bulunuyoruz. İnşallah Mağazamız Alçın Gruba ve yöneticilere hayırlı olur dedi. Mağaza’nın Fatih caddesinde şık bir şekilde halka hizmet verecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Dinçer BEKO’nun yeni mağazalar açacağını sözlerine ekledi.

Fatih Alçın mutu gülerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti

Bir çok sektörde başarılı faaliyetler gösteren Alçınlar Grup yönetim kurulu başkanı iş adamı Fatih Alçın şunları söyledi.

Grup olarak Gıda, İnşaat, Elektronik, Beyaz Eşya alanlarında yıllardır ticareti faaliyetlerimizi gösteriyoruz. Bugün burada Koç Grubunun markası olan BEKO ürünlerinin satılacağı ve Başakşehir ilçemizin ilk Beko bayisi olan mağazamızın açılışına katılan Arçelik, BEKO,MONDİ yöneticileri başta olmak üzere bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan dost, akraba, komşu ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Biz bu mağazamızda BEKO’nun ana bayisi olmamız nedeni ile müşterilerimize en güzel hizmeti sunacağız. Müşterilerimiz mağazamızda Kredi kartı, ile alışveriş yapabilecekleri gibi bu imkanı olmayan veya alış verişini kerdi kartı ile değil de senet ile yapmak isteyen müşterilerimiz de çok rahat bir şekilde alış verişini yapabilir dedi. Fatih Alçın sözlerini, İnşallah rabbim bizleri mahcup etmez diyerek tamamladı.

Beyaz eşya, küçük ev aletleri, elektronik ürünler ve mobilya çeşitlerinizi tek çatı altında temin etmek istiyorsanız Mutlaka BEKO ve MONDİ bayisi Alçınlar Grup’a uğrayın.

BEKO ve MONDİ Bayisi Alçınlar Grup’la iletişime geçmek için :

Aders : Güvercintepe Mahallesi Fatih Caddesi NO:140 Başakşehir / İstanbul

Telefon: 0212- 687 49 39 GSN:0507-857 83 09

E-mail: alçı[email protected]

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35