banner32

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha kazandıracak. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar devam ederken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi
 Avrupa’nın en büyük şehir hastanesinin yükseldiği Başakşehir’de sağlık alanındaki yatırımlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Altınşehir’de inşa edilen aile sağlığı merkezinde çalışmalar son aşamaya gelirken Bahçeşehir’de inşa edilecek 2 aile sağlığı merkezinin projeleri tamamlandı.


Başkan Kartoğlu çalışmaları inceledi

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kayabaşı Mahallesi Burçak Sokak’ta inşa edilen Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde denetledi. 3 aile sağlığı hekiminin görev yapacağı 170 metrekare alana sahip merkezi gezen Başkan Kartoğlu, görevlilerden bilgi aldı.


“Her şeyin başı sağlıktır” anlayışı ile tüm Başakşehirlilerin sağlık hizmetlerinden yararlanması için çalıştıklarını belirten Başkan Kartoğlu, Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nin bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.


Vaditepe ve Hoşdere’ye yapılacak 

Çalışmaların büyük bir hızla sürdüğü aile sağlığı merkezinin kısa süre içinde hizmete açılması hedefleniyor. Diğer taraftan Bahçeşehir 1. ve 2. Kısım Mahallelerinde artan ihtiyacı karşılamak için 2 aile sağlığı merkezi yapılacak.

 

Vaditepe ve Hoşdere’de inşa edilecek aile sağlığı merkezlerinin proje çalışmaları tamamlandı. 232 metrekare alan üzerine yapılacak Vaditepe Aile Sağlığı Merkezi, 2 katlı ve 457 metrekare büyüklüğünde olacak. Hoşdere Aile Sağlığı Merkezi ise Hayatpark’ın yanına inşa edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35