banner29

Başakşehir'de Yapılan Ahlaksız Propagandayı Kınıyoruz

Temiz Siyaset, Temiz Yönetim, Temiz Toplum prensibiyle çalışarak Rüşvet, Rant ve Rehavet hususlarında hassasiyetle dünyaya örnek bir Belediye olacağız diyerek seçim kampanyasını başlatan Saadet Partisi Başakşehir Belediye Başkan Adayı Neşet Çevik, açıklandığı günden itibaren Başakşehir’de büyük teveccüh kazanmıştır.

Başakşehir'de Yapılan Ahlaksız Propagandayı Kınıyoruz
 Saadet Partisinin yükselişinden korkan kimliği belirsiz bazı kişiler Başakşehir'in Başak, Başakşehir ve Kayabaşı Mahallelerinde evlere giderek "BİZLER  DE SAADETLİYİZ AMA OYUMUZU MEVLÜT BEY'E VERECEĞİZ. SAKIN BURAYI CHP'YE KAPTIRMAYALIM" mesajıyla seçim çalışması yaptıkları tespit edilmiştir.

Başakşehirliler tarafından sevilmeyen adam ilan edilen mevcut Belediye Başkanının tekrar seçilmesi için yapılan bu ahlaksız çalışmayı kınıyoruz.

Anketlerde yükselişte olan Tecrübeli Başkan Neşet Çevik, en yakın rakibinden açık ara ileride olmasını ve kısa sürede toplumun sevgisini kazanmış olmasını bu tür karapropagandalar engelleyemeyecektir. Saadet Partili olmayan bu şahısların yaptığı kirli propogandadan ötürüde haklarında yasal işlem başlatacağız.

Diyoruz ki; " Korkunun ecele faydası yok, 2014 Mart seçimleri Milli Görüşün zaferiyle sonuçlanacak, Saadet Kazanacak Başakşehir Kazanacak..." diye ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35