banner29

Başakşehir'de Sonbahar Temizliği

Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri her yıl olduğu gibi bu yıl da sonbaharın gelmesiyle mevsim şartlarına uygun çalışmalara başladı.

Başakşehir'de Sonbahar Temizliği
İlçe genelinde Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile ortak yapılan kapsamlı çalışmalarla, kentin görüntü kirliliği önlendiği gibi, yönetimi oluşmamış site içleri ve sahipsiz boş alanlarda dâhil olmak üzere ortak kullanım alanlarının temizlik ve düzenlemeleri yapılarak kış dönemine hazırlanıyor.

Kış dönemi hazırlıkları, Bahçeşehir Mahallesi’nden başladı


Bahçeşehir Mahallesi’nde başlatılan ve ilçenin diğer mahallelerinde de devam edecek olan çalışmalarla site/ada içlerindeki yaya yolları temizleniyor, bitkiler budanıyor ve form veriliyor. Yapılan çalışmalarda ayrıca yabani otlar temizleniyor, bahçelerden sarkarak yürüme yollarını engelleyen dallar budanıyor ve genel olarak sert zemin temizliği yapılıyor.

Site veya ada yönetimi oluşmuş bölgelerde, bu ve benzeri çalışmalar Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün teknik destekleriyle yönetimler tarafından gerçekleştirilirken, yönetimi oluşmamış alanlarda yapılan çalışmalarla kentin bütün yerleşimlerinde bütünlük oluşturulmaya çalışıyor.

Vatandaşların büyük memnuniyetini kazanan bu çalışmalar hava şartlarının elverdiği sürece program dâhilinde devam edecek. Site, ada içlerindeki alanların da temizlenmesiyle Başakşehir’in park bahçeler ve ortak kullanım alanları kış dönemine hazır hale getirilmiş olacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35