banner32

Başakşehir’de Sohbetler Çayla Demleniyor

Başakşehir Belediyesi, komşuluk ilişkilerini geliştirmeye yönelik “Çaya Geldik” etkinliği ile Başakşehirli komşuları bir araya getirmeye başladı.

Başakşehir’de Sohbetler Çayla Demleniyor
 Başakşehir Belediyesi, ilçe sakinlerini buluşturduğu sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Komşular arasındaki diyaloğu artırmak ve unutulmaya yüz tutan komşuluk kültürünü yeniden canlandırmak için başlatılan “Çaya Geldik” etkinliğinin ilki Bulvar İstanbul konutlarında gerçekleştirildi. 


Çaylar demli, sohbetler keyifliydi 

Genç yaşlı, çocuk kadın tüm site sakinleri, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Büyükler çay ve kurabiye ikramı eşliğinde keyifli sohbetler ederken çocuklar ise oyun alanında Başakşehir Belediyesi’nin ‘Sıfır atık, güzel gelecek’ kampanyasının sevimli maskotları Başakgiller’le eğlenceli bir gün geçirdi. 

BAKMER’den diyetisyen ve sağlık hizmeti 

Etkinlik kapsamında kadınlara yönelik sağlık taraması ve diyetisyen hizmetleri de verildi. Uzman Diyetisyen Rabia Çelik, Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) standında, vücut kitle analizlerini yaptığı Başakşehirli kadınlara beslenme tavsiyelerinde bulundu. Ayrıca etkinlik alanında kurulan sağlık çadırlarında kanser taraması yapıldı. 

Başakşehirlilerden etkinliğe tam not 

Etkinliğe katılan site sakinlerinden Serpil Yıldız, “Çaya Geldik” etkinliğinden büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Komşuluk ilişkilerinin düşünülerek böyle bir etkinlik yapılmasından dolayı mutluluk ve onur duydum. Çocukların eğlenmesi için uygun alanın oluşturulması da sevindirici. Ayrıca çeşitli sağlık hizmetlerinin ayağımıza kadar gelmesi çok güzel olmuş. Başakşehir Belediyesi’ne ve Başkanımız Yasin Kartoğlu’na teşekkür ederiz.” diye konuştu. 

Çaya Geldik etkinliği, salı ve perşembe günleri farklı sitelerde komşuları bir araya getirmeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35