banner29

Başakşehir’de Millet Bahçesi Olmayan Mahalle Kalmayacak

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İbrahim Koçaslan Ortaokulu’nda öğrencilerle buluştu. İlçeye dair soruları cevaplayan Başkan Kartoğlu, millet bahçesi olmayan mahalle kalmayacağını söyledi.

Başakşehir’de Millet Bahçesi Olmayan Mahalle Kalmayacak

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm Var” söyleşileri kapsamında, İbrahim Koçaslan Ortaokulu’ndaki öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Kartoğlu, yaz etkinliklerinden Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’ne,  gençlik merkezlerinden Şamlar Tabiat Parkı’na kadar gençlere yönelik hayata geçirilen proje ve hizmetlere değindi.

“Hizmetlerden sonuna kadar yararlanın”

Gençlere Başakşehirli uygulaması üzerinden tüm hizmet ve etkinlikleri takip etmelerini hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Kendinizi geliştirin çocuklar. Bu hayatta artılarınız olsun. Biz, bu gelişim için Sinema Okulu, Dublaj Okulu, Yeni Medya Akademi gibi akademiler, bilgi evleri, gençlik merkezlerini hayata geçirdik. Bu hizmetlerden sonuna kadar yararlanın” dedi.

“Şahintepe’de hep beraber yaşayacağız”

Şahintepeli çocuklar için müjde de veren Başkan Kartoğlu, “Şahintepe’de yeni bir gençlik merkezi açıyoruz. Millet bahçesi çalışmalarımızı da başlatacağız ve millet bahçesi olmayan mahallemiz kalmayacak. Parklar, spor alanları hiçbiri eksik kalmayacak. Ve burada bina yenilemelerini gerçekleştirerek hep beraber yaşamaya devam edeceğiz” ifadelerini 

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35