banner32

Başakşehir’de “Kepçe Akademisi” Açılıyor

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, etkili olan kar yağışına karşı ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Olumsuz hava koşullarında deneyimli kepçe operatörlerinin öneminin daha da arttığını belirten Başkan Kartoğlu, “Bu alanda kalifiyeli personel yetiştirmek için Başakşehir Kepçe Akademisi’ni kuruyoruz” dedi.

Başakşehir’de “Kepçe Akademisi” Açılıyor

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışına karşı tüm önlemleri aldı. 84 araç ve 235 personelle sorumluluk alanı içerisinde bulunan tüm noktalarda çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekiplerin çalışmalarını yerince inceleyen Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, yeni bir akademinin de müjdesini verdi.

Deneyimli operatörlerden eğitim

Kepçe operatörlerinin önemli bir görev üstlendiğine işaret eden Başkan Kartoğlu, “Deneyimli operatörlerimizden ilk eğitimi ben aldım. Yakın zamanda Kepçe Akademisi’ni açıyoruz. Kepçe kullanmak, deneyimli operatörlerden ders almak isteyen tüm vatandaşlarımızı eğitime katılmaya davet ediyorum. Kepçe operatörlüğü, iş garantisi olan bir meslek. Bu alanda yeni bir kapı açmak ve komşularımızı meslek sahibi yapmak istiyoruz” dedi.

Başkan Kartoğlu, çalışmalar sırasında vatandaşlarla sohbet ederek, çay ve kek ikramında da bulundu.

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35