banner29

Başakşehir’de Hayata Katılmaya Engel Yok

Başakşehir Belediyesi, Akülü Tekerlekli Sandalye Tamir ve Bakım Atölyesi ile engelli bireylerin hem önemli bir ihtiyacını karşılıyor hem de hayatlarını kolaylaştırıyor.

Başakşehir’de Hayata Katılmaya Engel Yok
 Hayata geçirdiği projelerle engelli bireylerin ve ailelerinin hayatını dokunan Başakşehir Belediyesi, Akülü Tekerlekli Sandalye Tamir ve Bakım Atölyesi’nde engelli bireylerin önemli bir ihtiyacını ücretsiz karşılıyor.

Hızlı hizmet, yerinde tespit 

Akülü Tekerlekli Sandalye Tamir ve Bakım Atölyesi ekipleri, çağrı merkezinden gelen talepleri anında yanıtlıyor. Talepte bulunan engelli vatandaşların evlerine giden ekipler, ilk olarak aracın arıza tespitini yapıyor ve mümkünse arızayı yerinde gideriyor. 

İkame tekerlekli sandalye veriliyor

Yerinde bakım ve onarımın yapılamadığı, uzun süreli işlem gerektiren durumlarda ise tekerlekli sandalye, tamir ve bakım için atölyeye götürülüyor. Tamir süresince mağduriyet yaşanmaması adına engelli vatandaşa geçici süre kullanımı için akülü ya da tekerlekli sandalye veriliyor.

Engelliler ve ailelerinin yüzü gülüyor

Engelli annesi Yasemin Ünlü, Başakşehir Belediyesi tarafından verilen hizmetten hayli memnun olduklarını belirterek, “Tekerlekli sandalye, oğlum Muharrem ve bizim için çok önemli. Her anlamda hayatımızı kolaylaştırıyor. Herhangi bir arıza durumunda ya da bakım gerektiğinde belediyemizden destek istiyoruz. Sağ olsunlar bugüne kadar ne zaman ihtiyaç duysak destek verdiler.” dedi. 

“Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuz”

Akülü Tekerlekli Sandalye Tamir ve Bakım Atölyesi’nde görev yapan Abdullah Sevin de, “Engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalyelerinin tamir ve bakımlarını yapıyoruz. Arızalı araçları tamir ediyor ve sorunsuz bir şekilde bakımlarını da yaparak teslim ediyoruz. Araçlarına yeniden kavuşan kardeşlerimizin mutluluğu, bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35