banner25

Başakşehir’de Hayat Paylaşınca Güzel

Şehit Savcı Selim Kiraz Bilgievi’nin ‘Engelsiz Dekoratif El Sanatları’ kursiyerleri, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nu ziyaret etti. Kursiyerler, Başkan Kartoğlu’na kendi tasarladıkları, üzerinde “Hayat Paylaşınca Güzel” yazılı tişört hediye etti.

Başakşehir’de Hayat Paylaşınca Güzel
 Özel kursiyerlerin aileleriyle birlikte katıldığı ziyarette, Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Şaduman Kutay ile El Sanatları Eğitmeni Asiye Altun da hazır bulundu.

“Birlikte başarırız”

Kursiyerler, ürettikleri el emeği, göz nuru ürünleri Başkan Kartoğlu’na hediye etti. Her kursiyerin renkli el izlerinin bulunduğu ve sırt kısmında “Hayat Paylaşınca Güzel” ve “Biz birlikte başarırız” yazan beyaz tişört, Başkan Kartoğlu tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Kursiyerlerden Eyüp Can Bay ile Murathan Gül de Başkan Kartoğlu’na çocukları için el yapımı oyuncaklar hediye etti. 

Başkan’dan doğum günü sözü

Engelli kursiyerlerden İsmail Canbay’ın doğum günü kutlama davetini geri çevirmeyen Başkan Kartoğlu, Canbay’a 12 Aralık’ta Şehit Savcı Selim Kiraz Bilgievi’nde doğum gününe katılma sözü verdi. Ziyaret, katılımcılara hediye takdiminin ardından sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35