banner25

Başakşehir’de Enerji Verimliliği Semineri

Başakşehir Living Lab’de düzenlenen Pnömatikte Enerji Verimliliği ve Yetkinlik Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar seminerinde, enerji kaynaklarının verimli kullanılmasının önemine dikkat çekildi.

Başakşehir’de Enerji Verimliliği Semineri
 İstanbul’un en büyük sanayi bölgelerinden biri olan İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin bulunduğu Başakşehir’de, üretim ve endüstri sektörlerinin çalışanlarına farkındalık eğitimi verildi. Başakşehir Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nde FESTO Endüstriyel Akademi Müdürü Hakan Eminçe tarafından verilen Pnömatikte Enerji Verimliliği ve Yetkinlik Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar seminerinde, basınçlı hava sistemleri ile teknoloji ve insan gelişiminde verimlilik konuları ele alındı. 


“Enerji tasarrufu bir zaruret”

Çevre, inşaat, elektrik ve endüstri mühendisleri ile firma yöneticilerinin katıldığı seminerde, enerji verimliliğinde enerji tasarrufunun önemi vurgulandı. Hakan Eminçe, endüstri ve enerji tüketiminin hızla arttığı günümüzde enerji tasarrufunun bir zaruret olduğunu söyledi. 

Tasarruf etmeyen iflas eder…

Eminçe, enerji tasarrufuna gitmeyen ve verimli olmayan işletmelerin yakın zamanda iflas tehlikesiyle karşı karşıya kalacağının altını çizerek enerji verimliliği konusunda daha duyarlı hareket edilmesi uyarısında bulundu. 

Enerji verimliliğinin artırılması ve enerji kaynaklarının verimli kullanılması konusunda sektör çalışanlarına doğru bilinen yanlışlar üzerine çeşitli ipuçları veren FESTO Endüstriyel Akademi Müdürü Hakan Eminçe, seminer sonunda katılımcıların sorularını da yanıtladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35