banner25

Başakşehir Tercih Karavanı Yollarda

Başakşehir Belediyesi’nin üniversite adaylarına özel hazırladığı Başakşehir Tercih Karavanı yola çıktı. 6 gün boyunca Başakşehir’in dört bir yanına gidecek karavanda uzman rehber öğretmenler, gençlere tercih danışmanlık hizmeti verecek.

Başakşehir Tercih Karavanı Yollarda

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite adayları için tercih maratonu başladı. Başakşehir Belediyesi, gençleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmıyor. Yollara çıkan Başakşehir Tercih Karavanı’ndaki uzman rehber öğretmenler, tercih sürecinin son gününe kadar Başakşehir’in farklı noktalarında üniversite adayları ile buluşacak.

İlk durak Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı

6 gün boyunca 6 farklı noktada olacak Başakşehir Tercih Karavanı’nın ilk durağı Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı oldu. Bir sonraki gün Metrokent Metro İstasyonu ve Fahrettin Paşa Camii önünde üniversite adayı Başakşehirli gençlerle buluşan karavan; 30 Temmuz Cumartesi günü Bahçeşehir Millet Kütüphanesi, 31 Temmuz Pazar günü Sular Vadisi 15 Temmuz Şehitler Anıtı girişi, 1 Ağustos Pazartesi günü Güvercintepe Meydanı ve son olarak 2 Ağustos Salı günü Koru Parkı’nda olacak.

Gençler için tercih çadırları da kuruldu

Başakşehir Belediyesi, tercih karavanı dışında, gençler için iki noktada tercih çadırı da kurdu. Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde kurulan tercih çadırında 2 Ağustos’a, Güvercintepe Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde kurulan tercih çadırında ise 5 Ağustos’a kadar gençlere danışmanlık hizmeti verilecek.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı/ İTHA

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35