banner25

Başakşehir Şehidini Uğurladı

İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polislerinden Erdem Özçelik için Şamlar’da tören düzenlendi.

Başakşehir Şehidini Uğurladı
 Beşiktaş Vodafone Arena Futbol Stadyumu yakınında bombalı araç ile gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Komiser Yardımcısı Erdem Özçelik’in Türk bayrağına sarılı naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Şamlar Camii’ne getirildi.

 

Törene, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aytekin Uyar, Sanatçı Metin Şentürk, Kamu Kurum Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Törende konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; “Erdem kardeşimizin ruhu bugün şu anda aramızda. Böyle mübarek bir günde Cenab-ı Mevla'ya kavuşuyor. Allah onları rahmetiyle bağışlayacak ve inşallah en üstün mükâfatları kendi indinde onlara verecektir. Başımız sağolsun. Bu millet nice badireler atlattı. Bunları da atlatacağız. Kimden gelirse gelsin, arkasında kim olursa olsun, hangi hain güçler bunlara destek olursa olsun, hepsinden hesap soracağız, hepsinin burunlarından fitil fitil getirmeyi başaracağız inşallah. Rahmet diliyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi kuvvetlendirmemizi diliyorum. Bu bayrak hiçbir şekilde inmeyecek. Bu ezanlar hiçbir şekilde susmayacak. Bu memlekette, Müslüman bir millet olarak hep beraber kıyamete kadar yaşayacağız, düşmanlarımız ne yaparlarsa yapsın. İnşallah biz birlik oldukça bu milletin yolu açıktır.

 

Erdem kardeşimizin cenaze töreninde bulunduktan sonra, burada bulunan ve bulunmayan 79 milyon vatandaşımızın hepsinin, şimdi Erdem kardeşimize karşı da bir can borcu var. Düne göre daha çok çalışacağız. Düne göre daha çok birleşeceğiz, düne göre çok daha kararlı bir şekilde yürüyeceğiz ve Allah'ın izniyle hem onların kanlarının hesabını soracağız hem de bu memleketi hainlerden temizleyeceğiz” dedi.

 

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Özçelik’in naaşı, Kayabaşı Mezarlığına defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35