banner32

Başakşehir milli irade nöbetini bırakmıyor

Milli iradeye karşı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimine karşı Başakşehir halkı ilk günden bu yana direnişini bırakmadı. Her gece alanları terk etmeyerek milli irade nöbetine devam eden Başakşehirliler nöbete Fatih Terim Stadyumu Otoparkında devam etti.

Başakşehir milli irade nöbetini bırakmıyor
Ülkesine sahip çıkmak için onlarca insanın toplandığı gecede en gencinden en yaşlısına kadar herkes tek yürek oldu.
 
Milli irade nöbet gecesine Akparti Milletvekili Mehmet Metiner, Akparti Milletvekili Halis Dalkılıç, Akparti eski Milletvekili Gülay Dalyan, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Akparti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başkan Yardımcıları, sanatçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Milli irade nöbetinde konuşan Milletvekilleri milletin gücüne vurgu yaparak bu kutlu yolda sonuna kadar devam edileceğini söylediler.
 
İnşallah bu nöbetimiz Türkiye’nin hatta dünyanın kaderini değiştirecek diyerek konuşmasına başlayan Mevlüt Uysal;” Cumhurbaşkanımız AkPartiyi kurarken artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demişti ancak kimse o zaman inanmamıştı. Daha sonrada “Yeter Söz Milletin” demişti bunu da birilerinin niyetini anladığı için söylemişti. Sizler 15 Temmuzda F16’lara tanklara karşı yaya olarak hiçbir savunma aleti olmadan karşılarında durdunuz ya her şeyin sahibi olduğunuzu ilan ettiniz. Bu duruş İnşallah Türkiye’yi, Ortadoğu’yu, İslam coğrafyasını değiştirecek daha da önemlisi dünyayı değiştirecek. Artık sınırlar içerisinde kalan değil bütün dünyaya haykıran ve “Ey Millet Dünya 5’den Büyüktür” diyen bir Cumhurbaşkanımız var. Hiç kimse Başakşehir’de tantuni satan Danyal Usta’nın tanklara gömlek tıkayarak durduracağını bilmiyordu. Başakşehir de Allah Rahmet eylesin 4 şehidimiz var. 15 Temmuz da dünyaya bir ders verildi.O işe kalkışanlara da ders verildi. Sizlerin elerinde silahlar olmadan akın akın sel gibi giderken öyle bir korku verdiniz ki onlar utanç verici bir şekilde Yunanistan’a Suriye’ye sığındılar. Bu ülkenin kaderini değiştirecek ilk aşama bitti, İnşallah sonuçlandıracağız. Yarın akşamda buradayız, sonraki akşamda bu ülkenin sahibinin millet olduğu anlaşılana kadar nöbete devam edeceğiz. Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum.”dedi.
 
Başakşehir’de oturan Murat Kekilli ise;” Bu direniş sırasında benimle hiç karşılaşmadığını söyleyenler oldu. O gece her şeyin bittiğini düşünmüştüm taki o  ilk görüntü  gelene kadar. Sonra Bismillah dedik ve sokaklara döküldük.Hiç bir alkış ve coşku giden canları geri getirmiyor ama bu uğurda bedel ödeyen şehitlerimize ne mutlu.Silahların gölgesinde bir ülke asla düşünemem.Sonuna kadar direnişe devam edeceğiz.”dedi.
 
Ömer Döngeloğlu’nun duaları, Dursun Ali Erzincanlı ve Mustafa Demirci’nin tasavvuf ezgileriyle yediden yetmişe katılan tüm vatandaşlar bir olmanın coşkusunu yaşadılar. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35