banner25

Başakşehir Lıvıng Lab'dan bir ilk daha

Bilgi işleme meraklı teknoloji tutkunları, Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde düzenlenen “Sistem Network ve Cloud Eğitimi” ile merkezi yönetim sistemlerine dair her detayı eksiksiz öğreniyor.

Başakşehir Lıvıng Lab'dan bir ilk daha
 Bilgisayar programcılığı üzerine eğitim alan meslek lisesi ve üniversite öğrencileri ile sistem ve network alanında kendini geliştirmek isteyen bilgisayar tutkunlarına yönelik düzenlenen eğitimde katılımcılar Windows Server Kurulumu, Disk Yapıları, Disk Konfigurasyonları, Sanallaştırma Teknolojileri ve Sanal Makine Oluşturulması, Windows Failover Cluster konularında detaylı bilgi sahibi oluyor.

Eğitim Living Lab’da ücretsiz

Bilgi Teknolojileri Eğitmeni Safa Sarıca, Başakşehir Living Lab İnovasyon ve Teknoloji Merkezi’nde tamamen ücretsiz olarak verilen Sistem Network ve Cloud Eğitimi’nin piyasa fiyatının 7 bin TL’den başladığını belirterek teknoloji eğitimlerine sunduğu katkılardan dolayı Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Sarıca, “Bu eğitimle katılımcılara şirketlerde kullanılan merkezi yönetim sistemlerinin inceliklerini öğretmeyi amaçladık.” diye konuştu.

6 haftalık eğitime devam eden kursiyerlere, uzman eğitmenlerin yapacağı teorik ve uygulamalı sınavda 70 puan üzeri alması durumunda sertifika da verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35