banner32

Başakşehir Living Lab Elçilerini Arıyor

Açıldığı günden itibaren ilçe çocuklarına, gençlerine sunduğu kazanımlarla beğeni toplayan Başakşehir Living Lab gönüllü elçilerini arıyor. Başakşehir Living Lab elçilik programını tanıtmak için yapılan etkinlikte 19 üyeye merkez tanıtıldı, çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı. Her bir üyeye Living Lab kartları dağıtıldı. Gönül elçileri bu kartlarla istedikleri kişi ve gruplara merkezi gezdirebilecekler.

Başakşehir Living Lab Elçilerini Arıyor
 ‘Elçilerimiz ailemizin bir parçası olacak’

 

Başakşehir Living Lab elçilik tanıtım toplantısı kurumun Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Özge Şenöz’ün Kurumu katılımcılara anlatması ile başladı. 19 kişinin katıldığı etkinlikte katılımcılar, merkezde geliştirilen ürünlerin ve hizmetlerin sergilendiği alanı gezdiler.  Burada geliştirilen ürünler ve hizmetler hakkında kapsamlı ve uygulamalı açıklamalar dinlediler. Tanıtım turunun akabinde ise Endüstriyel Tasarımcı Gülbahar Coşkun Tasarım Atölyesi’nin çalışmalarını aktardı. Başakşehir Living Lab Genel Koordinatörü Ömer Onur ise katılımcılara elçilik sistemi ve merkezin çalışma prensipleri anlatıldı. Genel Koordinatör Onur, “Bilgi ve iletişim teknolojileri ve tasarım konularında katılımcıların gelişim ve eğitimini sağlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Elçilerimiz ailemizden biri olsun istiyoruz. Elçilerimize giriş, çıkış özel kartı vereceğiz. Buranın konseptini anlatan cd’ler vereceğiz. Yine elçilerimize buradaki eğitimlere katılmada öncelikler vereceğiz. Sizlerden de beklediğimiz, çevrenizde meraklı, ilgili kişileri merkezimize yönlendirmeniz. Elçilerimiz fikirlerini bizlerle paylaşabilirler, bizlerde bu doğrultuda birlikte çalışmalar yürütebiliriz.” dedi.

 

Gönüllü elçilik tanıtım toplantısının akabinde katılımcılara cd, giriş kartı ve tanıtım materyallerinin olduğu bir set hediye edildi. Toplantı, öğle yemeği ile son buldu.

 

‘Elçiler Başakşehir Living Lab’ı tanıtacak’

 

Yeni üyelik sistemine geçen Başakşehir Living Lab, gönüllü elçilik programı başlattı. Sisteme kayıt olacak genç ve yetişkin elçiler, merkezin sunduğu etkinliklerde haber alma, programlara katılımlarda ayrıcalıklar kazanacak. Ayrıcalıklı haklara sahip, gönüllü kişilerin oluşturduğu bir Yüksek Üye gurubu olarak tanımlanan Başakşehir Living Lab Elçilerine önümüzdeki dönemde farklı ayrıcalıklar ve avantajlar da tanınacak.

 

 ‘Living Lab bakış açımızı değiştirdi’

 

Başakşehir Living Lab’a gönüllü elçi olan Başakşehirliler düşüncelerini paylaştı.

 

Ahmet Melih: “Buraya iki haftadır devam ediyorum. Çok memnunum. Diğer arkadaşlarıma da burayı anlatıyorum. Sınıfımızda ilgili arkadaşlar var, onlara anlatacağım. Burası çok rahat, öğretmenlerimiz bize çok yardımcı oluyor.”

 

Kamil Bilal Esinli: “Yaklaşık 3 haftadır buraya geliyorum. Burası çok güzel bir yer, arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.”

 

Hülya Özdemir: “Kızımın yetenekleri vardı ama ben onu götürebileceğim bir yer bulamıyordum, geçiştiriyordum. Burada o kadar güzel bir ilgiyle karşılandımki, çok şaşırdım. Kızım buraya devam ettiğinden itibaren hayata bakış açısı değişti, anne bunu da yapabiliyormuşum, anne bu da varmış, anne senin olmaz dediğin şeyleri yapabileceğimiz bir yer var’ diyordu. Kızımın yaratıcılığının artması beni çok etkiledi. Özellikle Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir mekânı kazandırdığı için. Ben çevremdeki herkese burayı anlatıyorum. Bize bir misyon yükleniyor şimdi ama biz zaten gönüllü olarak burayı herkese anlatıyoruz. Burayı herkesin kullanması gerekiyor.”

 

Tuba Erdem: “Yazdan beri devam ediyoruz, yazdan beri Living Lab bize destek oluyordu. Artık biz Living Lab’a destek olacağız.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35