banner29

Başakşehir Kızılayın Ramazan Faaliyetleri devam ediyor

Başakşehir Kızılay Şubesinin kadın kolları ekibi Ramazan ayı dolayısıyla çalışmalarını başlattı.

Başakşehir Kızılayın Ramazan Faaliyetleri devam ediyor
Kadın Kolları Başkanı Şükran Taner öncülüğünde devam edilen yardım faaliyetleri Ramazan ayında da devam ediyor.'' Komşun Açken Tok Yatma'' sloganıyla yola çıkan gönüllüler ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ederek kumanya dağıtımının yanı sıra sıkıntılarına da ortak oluyorlar.

Başakşlehir Times Haber Merkezi

Özellikle Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Kızılay Ekibi bir çok konuda da destek oluyorlar. Doğum yapacak olan sığınmacıların pasaportları olmadığından ve maddi imkansızlıklardan dolayı hastaneler kabul etmiyor. Bu zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine de hastanelerle iletişim haline geçilerek yardımcı oluyorlar.Beyaz eşya koltuk halı gibi ihtiyaçlarda tespit edilerek ihtiyaçlar gideriliyor.
Kadın kolları başkanı Taner çalışmalarımıza destek olan gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Başakşehir Kızılay Şubemizin kapıları herkese açık gönüllülerimizin artması daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmamıza neden olacak birlikten kuvvet doğar dedi. Taner kendlerine her türlü desteği sağlayan şube başkanı eğitimci İlyas Bilen'e teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35