banner29

Başakşehir Kızılay kadın kolları Suriye için çalışıyor

Eğitimci İlyas Bilen'in başarılı bir şekilde başkanlık yaptığı Başakşehir Kızılay Şubesinin kurduğu kadın kolları' da bir çok sosyal çalışmayı başarılı bir şekilde yapıyor. Suriye'de yaşanan iç savaştan dolayı mağdur olan vatandaşlara ulaştırılmak üzere bir Tır dolusu malzeme Kızılay'ın Gaziantep şubesine gönderildi...

Başakşehir Kızılay kadın kolları Suriye için çalışıyor
Kötü gün dostu Kızılay Başakşehir şubesi çalışıyor 

Başakşehir Kızılay Şubesi  Suriye için yardım faaliyetleri devam ediyor.Gaziantepte bulunan Kızılay depolarına ulaştırılmak üzere bir bir Tır dolusu muhtelif Bay bayan ve çocuk giyim eşyası,bataniye,kuru gıda, çorap, ayakkabı, terlik, eşarp, nevresim takımı, temizlik malzemeleri, çoçuk bezi,gibi her ihtiyacı karşılayabilecek eşyalar başta olmak üzere bir çok ürün Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırlmak üzere yola çıktı.
 
Başakşehir Times Haber Merkezi 

Başakşehir Kızılay Kadın kolları başkanı Şükran Taner bu yardımlar Suriye'de ki yurtlarını terk ederek komşu ülkelere sığınmaya çalışan yüz binlerce insanın az da olsa bir ihtşyacını gidecek dedi. Taner evlerinden edilen insnaların can güvenliği, açlık, susuzluk ve salgın hastalıklar gibi bir çok sorun ile karşı karşıya  olan kardeşlerimizin Kızılayın her daim yanlarında olduğunu hissetmelerine sebep
olacaktır dedi..

Şükran Taner sözlerini şu şekilde tamamladı Kızılay olarak amacımız insanlığa hizmettir.Yüzlerde tebessüme olabilirsek ne mutlu bize dedi.
 
Başakşehir Kızılay Şube Başkanı İlyas Bilen bu yardımda emeği geçen katkıda bulunan herkese teşekkürlerini dile getirdi.Amacımız veren el ile alan el arasında köprü kurmaktır. Türk Kızılayı olarak da bu devam edecek dedi.

Suriye için devletimizin açtığı kamplarında devam ettiğini ifade eden Bilen Gaziantep'te yapılan kamp yerini de bizzat gördüğünde bu çalışmaların ihtiyaç dahilinde devam etmesi gerektiğini ve devam ettireceğinide dile  getirdi.
 
Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İATH)
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35