banner25

Başakşehir Kızılay iftar verdi

Eğitimci İlyas Bilen'în başkanı olduğu Başakşehir Kızılay şubesi sular vadisinde iftar verdi...İftar'a CHP.ilçe Başkanı Özgür Karabat ve eşinin yanı sıra kadın kolları başkanı Ayfer Dikbaş başta olmak üzere çok sayıda STK.temsilcisi katıldı....

Başakşehir Kızılay iftar verdi
Türk Kızılayı Başakşehir Şubesi  İftarda  Başakşehirlilerle Buluştu

Kızılay Başakşehir Şube Başkan İlyas Bilen İstanbul dışında olduğu için yardımcısı Eyüp Çelebioğlu‚ yaptığı selamlama konuşmasında rahmet ve bereketin bol olduğu Ramazan ayında Kızılay’ın iftarında bir araya gelen Başakşehirlilere teşekkür etti. 

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Başakşehir'de yapılan Kan Bağışları kampanyalarına başakşehirlilerin katkısının önemli olduğunu vurgulayabn Çelebioğlu CHP.ilçe başkanı Özgür Karabat, Saadet Partisi ilçe başkanı Yusuf Güşen, Mhp İlçe başkanı Aytekin Horasan başta olmak üzere çok sayıda STK.temsilcisinin katıldığı iftar oldukça görkemli geçti.

İstanbul dışında olan Kızlay Başakşehir şube başkanı ilyas bilen de gönderdiği mesajda önceden plnanan işlerim nedebni ile İstanbul dışında olmamdan dolayı şubemizin organize ettiği iftar programına katılmadaığım için üzgünüm. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35