banner29

Başakşehir istişare toplantısı yapıldı

2016 yılı istişare toplantısı ile değerlendirildi. Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ve ilçe kurum müdürlerinin katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. Başakşehir İlçe Kaymakamlığı tarafından, Başakşehir Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen toplantıda kurum müdürleri brifing verdi.

Başakşehir istişare toplantısı yapıldı
 Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen istişare toplantısına Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Levent Binici, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı temsilen Başkan Yardımcısı Murat Şahin, İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Yaprak Kahraman katıldı. Toplantıya ayrıca İlçe Birim Müdürleri, STK temsilcileri, Muhtarlar, İOSB Kooperatif Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin toplantı ile ilgili şunları kaydetti, “İçişleri Bakanımızın bütün valiliklere ve kaymakamlıklara talimatıyla kaymakamlığa bağlı birimlerin çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı düzenliyoruz.  Toplantımızda kısaca birimlerimizin faaliyetlerine göz atacağız, karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri sunacağız. Sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, vatandaşlarımızın önerilerini dinleyeceğiz.”

 

‘Başakşehir hızla gelişen bir ilçe’


Kaymakam Tekin, “Kaymakamlık olarak hizmetlerimizi elimizdeki mevcut imkânlarla, mevcut yapılarla, mevcut personelle yürütmeye çalışıyoruz. Malumunuz Başakşehir çok hızlı büyüyen çok hızlı gelişen özellikle Avrupa yakasının da yıldızı olan, büyük projelerin geliştirildiği bir ilçe.  Kaymakamlık olarak yetişemediğimiz, çözemediğimiz konularda Başakşehir Belediye Başkanımız ve ekibi her zaman bizlere destek sağlıyor. Beraber hizmet ettiğimiz muhtar arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bizimle gerekli iş birliğini ve anlayışı sağlıyorlar. Başakşehir’de benim gözlemlediğim en büyük şanslarımızdan birisi sivil toplum kuruluşlarının ve yerel temsilcilerinin her zaman olumlu ve pozitif katkılarıdır. Sizlerin görüş ve önerilerine çok önem veriyoruz. Bu toplantıda tüm katılımcılarımızın sorularını, önerilerini not edip cevaplandırmaya çalışacağız” dedi.

 

Kaymakamlık ve kaymakamlığa bağlı birimler doğrudan yatırımcı kuruluşta olmadığı için bazen dışarıdan da bakıldığında ne tür hizmetler sunuyor çokta farkında olamıyoruz, diyen Kaymakam Tekin kurum çalışmaları hakkında bilgiler paylaşarak konuşmasını tamamladı.

 

Açılış konuşmasının ardından Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Levent Binici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Doğan Uysal, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlusu Hekimi Gizem Kaynar, İlçe Nüfus Müdürü Orhan Kaya, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Yuğurtçu tarafından kurum çalışmaları hakkında brifing verildi.

 

Toplantı, katılımcıların soruları ilgili kurum yetkilileri tarafından cevaplandırılması ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35