banner32

Başakşehir Huzur Toplantısı'nda Buluştu

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bu yıl dördüncüsünü düzenlediği "Huzur Toplantısı" Eskoop Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Başakşehir Huzur Toplantısı'nda Buluştu
Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği'nin düzenlediği toplantıya Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcıları Yasin Kartoğlu, Murat Şahin, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Nihat Tunalı ve çok sayıda Başakşehirli vatandaş katıldı.
 
Kayaşehir'de polis karakolunun açılışını yapacağız
Başakşehir'in güvenli, huzurlu ve yaşanılabilir bir ilçe olması için var gücüyle çalıştıklarını belirten Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük" Türkiye'de nüfus yoğunluğu en çok artan ilçe Başakşehir. Bunu tetikleyen en büyük faktör de göç. Ayrıca sanayi bölgesinin gündüz yoğunluğu da hesaba katıldığında nüfusumuz daha da artıyor. Biz tüm yoğunluğumuza rağmen teşkilatlanma anlamında İstanbul genelinde polisiye anlamda neler varsa hepsine sahibiz ve vatandaşın tüm talepleri karşılıyoruz.  Hizmetlerimize Kayaşehir bölgesinde çok kısa bir süre içinde açılışını yapacağımız polis karakoluyla devam edeceğiz." dedi.
 
Vatandaşlarımızla sürekli diyalog halindeyiz
İstanbul'da örnek proje olarak gösterilen "Karakollarda Memnuniyet Projesi" ile hizmet anlayışını farklı bir boyuta taşıdıklarının altını çizen Başıbüyük "Sürekli vatandaşlarımızla görüşüp beklenti ve taleplerini öğreniyoruz ve talepler karşında neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Bizim insanlarımıza karşı attığımız bu adım sayesinde sorunları doğru ve bilimsel bir şekilde çözme olanağına kavuşuyoruz" şeklinde konuşmasını sürdürdü.
 
Başakşehir Belediyesi teşkilatımızı destekliyor
Başakşehir'de ilçe genelinde suçu önlemek için kurumlarla vatandaş arasında yapılan işbirliği için teşekkürlerini ileten Başıbüyük "Suçu önlemede en büyük gücümüz kurumlar arasındaki uyum ve vatandaşımızın desteği. Bize 12 araç ve aylık 5 bin litre yakıt vererek destek veren Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.
 
Bizim için demokrasi halkın idari kararlara doğrudan katılmasıdır
Birbirimizi olduğumuz gibi görmek ve yaşanan sorunlara karşı empati sahibi olmanın altını çizen Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş" İdari kadroda bulunan yöneticilerimiz vatandaşla sürekli diyalog halinde olmalılar. Onları dinlemeli ve farklı fikirlere hoşgörü ile bakmasını öğrenmeliler. Demokrasi sadece halkın sandığa gidip oy kullanması değil, idari kararlara katılmasıdır. Biz ilçe yöneticileri aldığımız tüm kararları halkı da dahil etmeliyiz" dedi.
 
Eskoop Sanayi Sitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Huzur Toplantısı " Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne maddi ve manevi katkılarda bulunan kurum temsilcilerine plaket takdim edilmesiyle sona erdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35