banner25

Başakşehir Halkının beklentileri her geçen gün büyüyor.

Başakşehir Belediyesi Aday Adayı Özgür Karabat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle, ev, esnaf hasta ve kişisel ziyaretler gerçekleştiren Özgür Karabat vatandaşların şikâyetlerini dinliyor sorunlarına çözüm yolları bulmaya çalışıyor.

  Başakşehir Halkının beklentileri her geçen gün büyüyor.
Gittiği her yerde Başakşehir halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Özgür Karabat halka yakınlığı ve vatandaşların onu bir kardeş gibi görmesi nedeniyle vatandaşlar sorunlarını Özgür Karabat’a anlatıyor.

Başakşehir Halkı vaatli projelerden bıkmış durumda.

Her seçim döneminde bolca vaatlerin yapılması ve bu vaatlerin yerine getirilmemesi halkı siyasetten siyasi adaylardan soğutuyor. Halk samimi ve ölçütlü bir belediye başkan adayı istiyor. Başakşehir halkı artık vaatlerin ve partilerin değil gerçekte kardeşleri olabilecek bir siyaset adamına ihtiyaç duyuyor. Özgür Karabat Belediyenin kişilerin tekelinde olmaması ve halkın yönetimine geçmesini istiyor.

Başakşehir Halkı Ulaşabileceği bir Başkan istiyor

Özgür Karabat’ın halk ile yaptığı tüm sohbetlerde hemen her kesimin sorunun biz neden Belediye Başkanını yanımızda göremiyoruz. Neden istediğimiz zaman ulaşamıyoruz ve kendi seçtiğimiz bir aday neden bize kapılarını kapatıyor siteminde bulundu. Özgür Karabat; ‘‘ Belediye halkın olacak belediye kapıları, odam ve telefonum halka açık olacak’’ dedi.

Peki, neden Özgür Karabat?

Başakşehir’de Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı görevini yürütürken sürekli halkın arasında oldu. Üstü kapalı bir politikacı görüntüsünü asla yansıtmadı. Din, dil, yaş, sınıf, parti farkı gözetmeksizin herkes ile aynı mesafede kalarak hepimiz bir birimizin kardeşiyiz fikrini savundu. Başakşehir halkı tarafından sürekli sevildi. Genç olması nedeniyle özellikle gençler tarafından yoğun bir hayranlık toplayarak, siyasette gençlerinde yer alabilmesinin fikrini savundu. Yeşil alanın korunması ve doğanın ekolojik yapısının bozulmaması için Başakşehir’de Sular vadisine Rezidans yapılmasına karşı çıkarak gerekirse ‘‘Bedenimi Çiğnetirim ama bu rezidansın yapılmasına izin vermem’’ diyerek Başakşehir’in doğal yapısının korunmasının mücadelesini yıllarca verdi. Din ve İnanç özgürlüklerinin korunmasını savundu. Başakşehir’de eğitimin tekelleşmemesi ve asgari ücret alan bir ailenin de yol ve servis parası ödemeden okuyabilmesini savundu. Halkların kardeşçe bütünlüğünden yana oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hilmi Seçkin
Hilmi Seçkin - 10 yıl Önce

Doğru bir haber yapsanız ölür müsünüz! Ben ne zaman sayın mevlüt beyle görüşmek istesem odasına alır çay ısmarlar bu nedir arkadaş! Belediyenin yerini bilmeden konuşuyosunuz. Bi gidin önce almazsa konuşun

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35