banner29

Başakşehir eylemşehir oldu

Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın halk odaklı çalışmaları gündemine almayıp ben yaptım oldu mantığını benimsediği için ilçenin her yerinde eylem var... Başakşehir'in diğer ismi de nerede ise EYLEMŞEHİR olacak...Biz artık eylemlere yetişemez olduk, Komşu İnisiyatifi,Otoban Platformu,Organizasyon Heyeti başta olmak üzere bir çok grup eylemlerle sesini duyurmaya çalışıyor...

Başakşehir eylemşehir oldu

Kayaşahir Sakinleri de isyan etti 

TOKİ tarafından devasa konutların inşa edildiği Kayaşehir de yaşam başladı. Bir çok konuda sıkıntıları olduğunu söyleyen site sakinleri yetkilileri göreve davet ederek eylem üstüne eylem yapıyorlar.

İşte Kayaşehir sakinlerinin talepleri ;

4 ayı geçen bir süredir Kayaşehir’ in ulaşım, sağlık, eğitim, site içi ve çevresi ile alakalı problemlerin en az birini hepimiz yaşamaktayız.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Geçen süre zarfında Ramazan içinde Edirne asfaltında bir yol kapatma ve protestomuz oldu, bu olaydan sonra bizlere hizmet ve çözüm için seçilmiş ve atanmış Sayın Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Sayın Kaymakamımız Cevdet Can ile sorunlarımızın çözümü konusunda görüşmelerimiz oldu ama sonuç sizlerin de bildiği gibi; Bize reva gördükleri, tıka basa tek yoldan getirip götürdükleri 79M ve 79F otobüslerinin sadece 12 Eylül itibarı ile servislerini sıklaştırdılar, çoğu kimse artık bu hatları kendi iş-güçlerine uygun gelmediği sebebi ile kullanmamakta. Eşlerimiz bayanlar artık mücadele etmekten bıktıklarından kendilerince 3-5 kişi bir araya gelerek özel otolarla işlerine gitmeye başladılar.

Bununda onları hoşnut ettiğini sanmıyorum. En azından KAYAŞEHİR MERKEZ ve BAŞAKŞEHİR MERKEZLE devamlı bağlantı için ring servis istedik BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK bunu bile çözmedi. Biz insanca ve rahatça ulaşım haklarımızı sonuna kadar isteyeceğiz ve yakın zamanda alacağız.

Kış geliyor. Okullar yetersiz, uzak. Ulaşım yok, sağlık ocağımız yok, Kayaşehir bulunan sağlık ocağına ulaşmamız imkansız.

Sitelerde güvenlik, temizlik, su, elektrik gibi problemler hepimizin problemi.

Bizler 11-12-13-14 bölge bloklarından temsilciler seçip daha düzenli hareket edeceğiz.Sorunlar bir gün herkese sıkıntı verebilir, her türlü talebin dinlenip gerekli makamların kapısını tekrar çalabilmek için;

TOKİ KAYAŞEHİR SAKİNLERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35