banner32

Başakşehir çiçek açtı

Yeşil alanlarda Avrupa standartlarını aşan Başakşehir, İstanbul genelinde kişi başına düşen yeşil alan miktarında önder ilçe konumunda.

Başakşehir çiçek açtı
 Her yıl mevsimine uygun çiçeklerle ilçeyi zenginleştiren Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçemiz geneli kamuya ait park ve yeşil alanlar ile orta ve yan refüjleri çiçeklendirdi. Eylül-kasım ayları arasında dikimi yapılan lale, sümbül ve nergis soğanları şubat-mayıs ayları arasında çiçekleniyor. Sonbahar başında özenle dikimine başlanan soğanlar baharın gelmesi ve doğanın canlanmasıyla renkleri ve kokularıyla ilçemize muhteşem bir manzara sunuyor.

 

Rengarenk görünümleri ve formları ile bölgeye baharın gelişini müjdeleyen laleler, sümbüller ve nergisler ilçe sakinleri tarafından mutluluk verici olarak nitelendiriliyor.

 

Emine İlboğan, “Başakşehir’de oturuyorum ve dışarıya çıktığımızda resmen içimiz açılıyor. Her yerde çiçekler açmış, yeşil alanlar bol, çocuklarımız gönül rahatlığıyla gezebiliyor.”

 

Yasin Arslan, “Ben Başakşehir’de oturmuyorum ama hastaneye gelmişken Sular Vadisi’nde gezmek istedim. Çünkü yeşili ve doğası bana huzur verdi.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35