banner29

Başakşehir Belediyesi’nden Gençlere Kitap Desteği

Başakşehir Belediyesi, gençlerin kitap ile olan bağlarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı “Okuyorum Yorumluyorum” etkinliği kapsamında ilçe genelindeki okullara kitap desteği sağlanıyor.

Başakşehir Belediyesi’nden Gençlere Kitap Desteği

Başakşehir’de, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak, düşünce ve fikir alanında kendilerini geliştirmeleri için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen  “Okuyorum Yorumluyorum” etkinliğine kitap bağışıyla destek oluyor.

Gençler okuma alışkanlığı kazanıyor

Başlatılan proje kapsamında bilgi veren Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Necmeddin Eyyüpkoca, “Başakşehir genelinde bulunan ortaokul ve liselerden yedi kişilik gruplar oluşturuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonu tarafından incelenip onayı alınan kitapları Başakşehir Belediye’mizin destekleriyle birlikte öğrencilerimize teslim ediyoruz.” diye konuştu.

En başarılı öğrencileri ödül bekliyor

Daha sonra öğrencilerden kitapları yorumlamalarını istediklerini ifade eden Eyyüpkoca, “Böylece gençlerimizin hem kitap okuma alışkanlığı, hem de okudukları kitapları yorumlama kabiliyeti kazanmalarını sağlıyoruz. Projenin sonunda en başarılı olan öğrencilerimize ödül takdimi yapacağız” dedi.

KAYNAK:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 11:50

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35