banner32

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlik alanlarında

Başakşehir Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Sular Vadisi ve Bahçeşehir Hayatpark bölgesinde oluşturduğu özel alanlarda hem Ramazan’ın huzurlu bir şekilde geçmesini sağlıyor hem de ilçe sakinlerinin istek, talep ve şikâyetlerine yerinde çözüm üretiyor.

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlik alanlarında
 Başakşehirlilerin huzurlu bir Ramazan geçirmeleri ve belediye hizmetlerine daha rahat ulaşmalarını sağlamak için Başakşehir Sular Vadisi ve Bahçeşehir Hayatpark bölgesinde özel alanlar oluşturuldu. Başakşehir Belediyesi bünyesindeki İletişim ve Koordinasyon Merkezi (BİKOM), Bilgievleri ve Living Lab Merkezi’nin Ramazan etkinlik alanlarında kurduğu stantlarda ilçe sakinleri belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendiriliyor.

 

BİKOM 7/24 Başakşehirlilerin hizmetinde


Başakşehir Belediyesi İletişim ve Koordinasyon Merkezi (BİKOM), Sular Vadisi ve Bahçeşehir Hayatpark etkinlik alanlarında vatandaşların belediye müdürlükleri ve çalışmaları hakkında tavsiye, istek, talep ve şikâyetlerini yüz yüze dinliyor. Başakşehirlilere 7/24 hizmet veren BİKOM, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri aynı gece içerisinde ilgili müdürlüklere ileterek, sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üretilmesini sağlıyor.

 

Bilgievleri Ramazan etkinlik alanlarında


Her geçen gün artan öğrenci sayısı ve aile sıcaklığında verilen eğitimleri ile Başakşehirli çocukların adeta ikinci evi haline gelen Bilgievleri de etkinlik alanlarında yerini aldı. Bilgievleri standında çocuklar için her akşam birbirinden renkli etkinlikler düzenleniyor. Ayrıca Bilgievlerinin çalışmaları ve hizmetleri konusunda hem öğrencilere hem de ebeveynlere bilgi veriliyor.

 

Başakşehir Living Lab ile keyifli anlar


Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ICT alanında ilk teknoloji ve yaşam merkezi Başakşehir Living Lab, Sular Vadisi’nde kurduğu standında çocuklar başta olmak üzere misafirlerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Çocuklar, uçak simülatörü ve roller coaster sanal gerçeklik gözlüğü ile teknolojiyi deneyimleme fırsatı buluyor. 

 

Çocuklar için her akşam özel etkinlikler


Başakşehir Belediyesi, etkinlik alanlarında çocuklar için birbirinden renkli ve neşeli etkinlikler düzenliyor. Çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanmış alanlarda kukla gösterilerinden gölge oyunlarına, Hacivat - Karagöz’den jonklör gösterilerine kadar birbirinden eğlenceli programlarla Ramazan’ın sevincini hep birlikte yaşıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35