banner25

Başakşehir Belediyesi Öğretmenlerin Gelişimine Destek Oluyor

Başakşehir Belediyesi Öğretmen Gelişim Akademisi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Dijital beceri ve evrensel öğrenme metotlarının da yer aldığı eğitimleri başarıyla tamamlayan 80 kursiyerin sertifikalarını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu verdi.

Başakşehir Belediyesi Öğretmenlerin Gelişimine Destek Oluyor

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Öğretmen Gelişim Akademisi’nin ilk mezunları sertifikalarını aldı. Çocuklarla felsefe, drama hikaye anlatıcılığı, eğitimde oyun ile oyun tasarımı eğitimlerinin de yer aldığı dersleri başarıylatamamlayan 80 öğretmeni mezuniyet heyecanına Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’da ortak oldu.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

“Eğitimlerimiz devam edecek”

Başakşehir’i eğitimin başkenti yapma yolunda çalışmalarınaemin adımlarla ilerlediklerini belirten Başkan Kartoğlu, “Günümüzde büyük bir hızla devam eden teknolojik yenilikler, eğitim alanında da yenilenmeyi ve en önemlisi gelişmeyi kaçınılmaz kılıyor. Öğretmen Gelişim Akademisisayesinde, kıymetli öğretmenlerimizin hem mesleki, hem de kişisel gelişimlerine destek olabilirsek ne mutlu bizlere. Eğitim sisteminin ana hedefi, nesilleri geleceğe en donanımlıve en hazır şekilde hazırlamaktır. Bu hedefin en önemli öznesi kıymetli öğretmenlerimizdir” dedi.Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTA)

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 15:33

Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35