banner25

Başakşehir Ak Parti sevdalıları seçim başarılarını kutladı

Başakşehir'de Ak Partiye oy veren yüzlerce seçmen araçları ile oluşturdukları konvoy ile ilçenin bir çok cadde ve sokağında tur atarak % 40.8 lik başarılarını kutladı.

Başakşehir Ak Parti sevdalıları seçim başarılarını kutladı
 Başkaları % 13.1 ile kutlama yapıyor biz neden % 41 ile yapmayalım

Muhabirimiz konvoyda bulunan bir aileye ne için konvoy yapıyorsunuz sorusunu sordu. Aile reisi de gülümseyerek başkaları % 13.1 aldığı halde bunu kutluyorsa biz neden % 41 aldığımız halde sessiz kalıyoruz diye düşündük ve bizim Parti olan Ak Partinin aldığı % 41 oyu kutlayalım dedik ve konvoy yaptık diye karşılık verdi.

Başakşehir  Times Haber Merkezi

Başakşehir Times muhabiri de ilçenin bir çok sokak ve caddesinde tur atan Ak Partililerin bu ilginç ama teşkilatı diri tutma amaçlı konvoyunu takip etti. Konvoy'a katılan yüzlerce aracın içinde bulunan vatandaşların birbirleri ile yaptıkları sohbetler ise oldukça ilginçti.

İşte yapılan sohbetlerden ana başlıklar...

"Ak Parti doğuya değer vererek hata yaptı. Bizden önce Kürtçe müziği bile yasaktı.Biz bir sürü risk alarak Ak Parti'ye kadar hiç bir parti'nin hak vermediği Kürtlere sayısız hak verdik ama bize ihanet ettiler"

"Yozgat'tan öteye yatırım yapmayacaksın arkadaş bakarmısın bize yapılan ihanete" "üzülmeyin akadaşlar çok yakında erken seçim olacak ve 2002 ruhu ile çalışarak en az % 50 oy alacağız"

"Bu başarısızlıkta benimde payım var. Demek ki akıtmam gereken teri tam manası ile akıtmadım.Vatan hainlerine gereken dersi vereceğiz"

"Hepsi bize karşı birleşerek % 41 oy almamıza rağmen hükümet kuracak sayıda milletvekili almamızı engellediler bunun hesabını sormak boynumuza borç olsun"





"7 Haziran'da Akla kara belli oldu"

"Biz hiç bu sonucu aklımıza getirmemiştik. 9 seçimde aldığımız başarılar bizi rahavete düşürdü. Bu bize iyi bir ders oldu. Çıraklık dönemimize dönerek üzdüğümüz kütürdüğümüz herkesin gönlünü yeniden kazanacağız ve başaracağız"

"Ben de Kürdüm biz Kürtleri suçlarsak halen bize oy verenleri de kaybederiz. Zaten HDP nin istediği de bu değil mi arkadaşlar dikkat edelim" "Hatayı başaksında değil kendimizde arayacağız ve hatamızın kaynağını bularak gidermeye gayret ederek yapılacak erken seçimde kaybettiğimiz oylarımızı alacağız" "Bizim 2023,2053 ve 2071 planlarımız var henüz oyun bitmedi.Oyunu biz başlattık yine biz bitireceğiz yok öyle yağma bu ülkeyi nereden alıp nereye getirdiğimizi biz biliyoruz"

Trafik sıkışıklığında birbirleri ile sohbet eden konvoy'a katılanların ilgiç sohbetleri daha fazla idi ancak biz bu kadarını özetleyebildik.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35