banner29

Başakşehir 9. Girişimci Günü’nde 19 Proje Yarıştı

Başakşehir Belediyesi, Living Lab 9. Girişimci Günü’nde girişimcileri ve yatırımcıları bir kez daha buluşturdu.

Başakşehir 9. Girişimci Günü’nde 19 Proje Yarıştı
 19 yenilikçi projenin yarıştığı etkinlikte birincilik ödülü, sigortacılık sektörüne yönelik ‘AssistBox’ projesinin oldu.

Başakşehir Teknoloji ve İnovasyon Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 9. Girişimcilik Günü'ne Başakehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, 19 girişimci ve yatırımcılar katıldı. 

“Girişimcilere sonsuz destek veriyoruz”

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Living Lab’de genç girişimcilerin önünü açmak için çalıştıklarını belirterek, “İstanbul’un vitrini olan Başakşehir’in bu avantajları ile birlikte, yaşayan şehirler, sürdürülebilir şehirler üretmek için bu tür hizmetleri ve sizlerin fikirlerini daha fazla önemsiyoruz. Bundan sonrasın da sizlerin, Başakşehir Living Lab’i çevrenizde duymayan arkadaşlarınıza anlatmanızı istiyoruz. Biz girişimci arkadaşlara sonsuz destek veriyoruz. Mantıklı olan, doğru yönlendirilebilecek veya yatırım yapılabilecek her projeye katkı sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu. 

AssistBox projesi birinci oldu

Proje sunumlarının ardından jüri tarafından yapılan oylamada, girişimci Bora Gül tarafından geliştirilen, sigortacılık sektörüne yönelik uzaktan destek sağlayan bir platform olan ‘AssistBox’ projesi birinciliği kazandı. ‘Workiom’ projesi ile Ömer Rabbat ikinciliği, “Su Bazlı Fosforlu Yol Şerit Boyası” projesi ile Mehmet Emin Kaçar ise üçüncülüğü kazandı.  

Yarışmada ayrıca Utkan Menteş “ Cognity-Alzheimer & Demas Erken Uyarı Uygulaması projesi ile Girişimcilik Günü Özel Ödülüne layık görüldü. Yarışma sonucunda birinciye 2 bin TL, ikinciye bin TL ve üçüncüye 500 TL para ödülü verildi. Ayrıca katılımcılara, girişimciliğin inceliklerini anlatan kitaplar hediye edildi.

9. Girişimcilik Günü, katılımcıların Başkan Kartoğlu ile toplu hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35