banner29

Bakmer Resim Atölyesi’nin İlk Sergisi Açıldı

BAKMER tarafından ‘Kadın yaparsa güzel yapar’ sloganıyla başlatılan resim atölyesinin ilk sergisi Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda açıldı. Başakşehirli 13 kadın kursiyerin 111 eseri büyük beğeni topladı.

Bakmer Resim Atölyesi’nin İlk Sergisi Açıldı
 Başakşehir Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) resim kursiyerlerinin el emeği göz nuru çalışmalarından oluşan sergi, Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda sanatseverlerle buluştu. 

13 kursiyerden 111 eser

Açılışını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yaptığı sergide, Başakşehirli 13 kursiyerin 111 eseri yer aldı. Karakalem, kuru boya, suluboya ve tozpastel tekniklerle yapılan eserlerin yanı sıra akrilik boya ile yapılan çalışmalar, ziyaretçilerin beğenisini kazandı. 

“Kadın yaparsa güzel yapar”

Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı Necdet Yıldırım Bilgievi Resim Öğretmeni Abdullah Değermenci, ilk sergilerini açmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, “Mart ayında ‘Kadın yaparsa güzel yapar’ sloganıyla başlattığımız BAKMER Resim Atölyesi’nde, Başakşehirli hanımefendileri aktif eğitim ve gelişim sürecine dâhil etmeyi hedefledik. Burada yetenek avcılığına değil, renkli düşlere, renkli resimlere ve eğlenceli zaman geçirmeye yoğunlaştık” dedi. 

Sergi, 10 Eylül’e kadar Kayaşehir Kültür ve Yaşam Parkı’nda ziyaret edilebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35