banner25

Bakan Varank Görme Engelliler İçin Kitap Seslendirdi

Başakşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Senin Sesin, Benim Kitabım” projesi gönüllüleri arasına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Bakan Varank, görme engelliler için Rasim Özdenören’in “İmkânsız Öyküler” adlı kitabını seslendirdi.

Bakan Varank Görme Engelliler İçin Kitap Seslendirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Başakşehir Belediyesi’nin görme engellilerin kitaplara erişimini kolaylaştırmak için hayata geçirdiği “Senin Sesin, Benim Kitabım” projesine destek verdi. Başakşehirli görme engelliler için Rasim Özdenören’in “İmkânsız Öyküler” adlı kitabını seslendirdi. Bakan Varank, “Başakşehir Belediyemiz, bu proje ile güzel bir sosyal belediyecilik örneğine imza atmış. Son derece anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaktan mutluluk duydum” dedi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Bakan Varank 383. gönüllü oldu

Bakan Varank, proje kapsamında kitap okuyan 383’üncü gönüllü oldu. Kitap okumayı seven, diksiyonu ve ses tonunun seslendirmeye uygun olduğunu düşünen gönüllüler, www.basaksehirmilletkiraathanesi.com sitesi üzerinden gönüllü formunu doldurarak, gerekli standartları sağlaması durumunda kitap okuyabiliyor. “Senin Sesin, Benim Kitabım” projesinde bugüne kadar 116 kitap seslendirildi. Seslendirilen kitaplar, yine web sitesi üzerinden görme engelli okuyucuların kullanımına sunuluyor. Proje ile çok sayıda kitabın gönüllü okuyucuların sesinde hayat bulması bekleniyor.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı ( İTHA )


Hüseyin ÇETİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35