banner29

Bakan Müezzinoğlu, Başakşehir’e müjdeyle geldi

Başakşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu Sular Vadisi’nde ağırladı. Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İlçede yapılacak olan Sağlık Kompleksinin yılsonu itibariyle temelinin atılacağı müjdesini verdi.

Bakan Müezzinoğlu, Başakşehir’e müjdeyle geldi
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ev sahipliği yaptığı gecede Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’na Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Harun Karaca ve Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel de eşlik etti.

‘Başakşehir Sağlık Kompleksi’nin temeli yılsonuna doğru atılacak’

İlçede 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde açılacak olan Türkiye’nin en Büyük İmam Hatip Lisesi’nin Vadi’de yer alan maketini inceleyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir’in hızlı gelişen, planlı, programlı bir ilçe olduğuna dikkat çekerek ilçenin beş yıl sonrasını hayal etmekte zorlandığını belirtti “Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal ve ekibi çok güzel bir mutfak çalışması yapıyorlar. Uluslararası projeleri de baz alarak yürütülen çalışmalarından dolayı Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Başakşehir sınırları içerisinde yükselecek olan ve 2 milyar dolarlık Sağlık Kompleksi projesiyle ilgili gelişmeleri de paylaşan Bakan Müezzinoğlu projenin eylül başı itibariyle sözleşmesini imzalamayı planladıklarını ve yılsonu olmadan da temelinin atılacağı müjdesini verdi. Bakan ayrıca İstanbul’un Avrupa yakasında da 2 bin yataklı çok modern, uluslararası boyutu olan benzer bir projenin yapılacağını açıkladı.

Bakan Müezzinoğlu Vadi de, Afrika çayı içti

Bakan Müezzinoğlu; Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve beraberindeki heyetle yine Vadi’de yer alan ‘İslam Dünyası Kültür Günleri’ standını da ziyaret etti. ‘Kuzey Afrika Bölgesi’nden gelen öğrenciler Bakan Müezzinoğlu ve Başkan Uysal’a kendi ülkelerine özgü çay ikram etti.

Bakan Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Başakşehir Ramazan etkinlik alanına geçerek Sanatçı Orhan Hakalmaz’ın türkülerini dinledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35