banner32

Bahçeşehir’de Rumeli türküleriyle dolu bir Akşam

Bahçeşehir 'de Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler, Ramazan ayının vazgeçilmez ikilisi Karagöz- Hacivat ile başladı.

Bahçeşehir’de Rumeli türküleriyle dolu bir Akşam
Bahçeşehir Gölet bölgesinin akşamüzeri görülmeye değer güzelliği için gelenlerin yanı sıra etkinlikleri takip etmek üzere alanı dolduranlar çocuklar için düzenlenen birbirinden eğlenceli yarışmaları takip ettiler. İstanbul Yeşilbağ Tiyatrosu'nun çocuklar ile hızla kurduğu diyalog ve bağ; aileleri ve izleyen çocukları oldukça neşelendirdi. Yapılan yarışmada Berfin İzcioğlu 1. olarak alkış aldı.

Bahçeşehir'in İçinden Çıkan Özel Bir Koro : Bahçeşehir Musiki Derneği

Bahçeşehir Musiki Derneği'nin tanınan hocası Cengizhan Sönmez, Bahçeşehirlilere İstanbul ve Rumeli türküleriyle müzik şöleni yaşattı. Bahçeşehirlilerde gelişerek büyüyen bu özel koroya eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler. Şarkı ve türküleri hep bir ağızdan söyleyen izleyiciler iftardan sonra etkinliğin tadını çıkardılar.

Mevlüt Uysal : " Ramazan dostluk kardeşlik bereket ay'ıdır"

Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel'de programı izleyenler arasındaydı. Bahçeşehir Musiki Derneği Başkanı Kadriye Zöngür'e bir hediye takdim eden Mevlüt Uysal; " Bahçeşehirde böyle güzel bir dernek kurduğu için ve emek verdiği için hocamıza ve Dernek Başkanımıza, musiki derneğinin misafir ettiği değerli sanatçılar kadar yetenekli öğrencilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizlere güzel bir akşam yaşattılar. Ramazan boyunca etkinliklerimiz devam edecek. Biz Başakşehir Belediyesi olarak 3 bölgede etkinlik gerçekleştiriyoruz. Sular Vadisi, Kayaşehir ve Bahçeşehir'de etkinliklerimiz sürüyor. Bunun haricinde sokak iftarlarımız var. Biz Ramazan’ı dostluk kardeşlik bereket ayı olarak biliriz bunu yaşatmaya çalışıyoruz, komşuları bir araya getirmeye çalışıyoruz, sizleri de bu etkinliklere davet ediyoruz. Temennimiz ve duamız bayrama hep beraber kavuşalım sağlıklı rahat bir Ramazan geçirmenizi diliyorum" dedi.

Program bittikten sonra Belediye başkanı Mevlüt Uysal ve beraberindeki heyet, Ramazan alanını gezerek Başakşehirlilerin ve esnafın hatırını  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35