banner25

Bahçeşehir Vaditepe’ye Bilgievi Geliyor

Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılacak yeni bilgievi ve kadın aktivite merkezinin projesi tamamlandı. Başkan Kartoğlu, merkezin yeni sezonda hizmete açılacağını söyledi.

Bahçeşehir Vaditepe’ye Bilgievi Geliyor
 Başakşehir’de, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlara hizmet verecek bilgievi ve aktivite merkezilerine yenileri ekleniyor. Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir Vaditepe’de yürütülen projenin çalışmaları tamamlandı. 


Eğitim faaliyetleri ve sosyal etkinlikler yapılacak 

Bahçeşehir Vaditepe’deki İBB Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu yanında bulunan merkez, çocuklar, gençler ve kadınlar başta olmak üzere bölge sakinlerinin eğitim ve sosyal faaliyet ihtiyaçlarına cevap verecek.

Toplam bin 30 metrekare kapalı alana üzerine kurulan Merkez’de; anne çocuk kitaplığı, konferans salonu, kütüphane, kitap kafe, müzik atölyeleri, bilgisayar dersliği, resim sınıfı, ebru sınıfı, çok amaçlı derslikler, bay-bayan mescit ve bebek bakım odası bulunacak.

Başkan Kartoğlu çalışmaları yerinde inceledi 

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, bilgievi ve kadın aktivite merkezindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, “Başakşehirlilerin talepleri bizim yol haritamızı belirliyor. Bu bölgede de bilgievi ve kadın aktivite merkezi yönünde istekler vardı. Proje çalışmalarını kısa zamanda tamamlayarak kolları sıvadık. Merkezimizi yeni sezona yetiştirmeyi planlıyoruz. Böylece bu bölgede önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacağız. Vaditepe’ye hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35