banner25

Bahçe ve çevre düzenlemeleri devam ediyor

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alanların çoğaltılmasıyla ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, mevcut bahçe, yeşil alanların düzenleme ve bakımlarını da ihmal etmiyor.

Bahçe ve çevre düzenlemeleri devam ediyor
 Gerek çevrenin ihtiyacı, gerekse vatandaş talepleri doğrultusunda Başakşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yol, refüj ve kurum bahçelerinin çevre düzenlemelerine aralıksız devam ediyor. Toprak serimi ve dolumu, çapalama, ağaç ve bitki dikimi birçok zirai işlemden geçirilen Başakşehir bölgeleri bu sayede bakımlı ve yeni görünümünü hiç kaybetmiyor.


Bölge bölge çalışmalar sürüyor

 

Çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Bahçeşehir Bölgesinde; Boğazköy Girişi, Boğazköy Caddesi Yürüyüş yolu (prestij cadde)  dinlenme alanları, Tekiner Caddesi, Başakşehir Bölgesinde; Fatih Terim Stadyumu, Göçmen Konutları İdare Binası Çevresi, Abdulhamithan Cd. Teknoloji merkezi karşısı, Onurkent Sağlık Merkezi, Ordu caddesi, Sabahattin Zaim Caddesi, Güvercintepe Spor Tesisleri, Ziyagökalp Mahallesi’nde;  TEİAŞ Müdürlüğü bahçesi ve Karşıyaka Caddesine 7500 adet ağaç ve çalı dikimi yapıldı.


Birçok bölgede de çalışmalar sürüyor

 

Başakşehir Bölgesinde; Hacı Ahmet Efendi Camii Bahçesi,  Başakşehir Spor Tesisleri, Reşat Nuri Güntekin Caddesi, Kayabaşı Mahallesinde; Kayaşehir 4. Bölge Neşet Ertaş Caddesi ve otobüs durakları çevresi ve Güvercintepe Mahallesi Yaman Sokak'ta ise çevre düzenleme ile bitkilendirme çalışmaları devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35