banner29

Aynı kapıdan çıktılar

Haluk Bilginer, Zerrin Tekindor ve kısa süre önce boşandığı Aşkın Nur Yengi, aynı gün aynı kapılardan çıkış yaptı.

Aynı kapıdan çıktılar
Atatürk Havalimanı'na ilk inen Aşkın Nur Yengi ile kızı Nazlı oldu. Bayramı kızıyla birlikte Paris'te geçirdiğini söyleyen Yengi, eski eşinin bayram arifesinde Zerrin Tekindor'la Londra'ya gitmesiyle ilgili soruları ise "Çocuğun yanında olmaz" diyerek yanıtsız bıraktı.

Birkaç saat sonra Bilginer ve Tekindor alana indi. Kapıdan ilk çıkan Bilginer'di. Aşk haberlerini net şekilde yalanlamayan sanatçı, "Zerrin ile sürekli yurt dışına çıkıyorum. Bu ilk değil" dedi. Hayatında biri olup olmadığı sorusunu ise "Size bunu söylemem" diyerek geçiştirdi.

Beraber görüntü vermemek için alandan Bilginer'den yaklaşık 20 dakika sonra ayrılan Tekindor'un ise habercileri görünce suratı asıldı. Ünlü oyuncu, aşk haberleriyle ilgili soruları üzerine de "Buna cevap vermemi nasıl bekliyorsunuz" diye tepki gösterdi.

RÖTARLI YANIT

Haluk Bilginer, turne programları olmadığı halde birkaç gün önce "İngiltere'ye turne için gidiyoruz" dediğini hatırlatan muhabirey şöyle karşılık verdi: "Beş ay önce İngiltere'ye turneye gittik. O zaman kimse bizi görüntülememişti. Şimdi çektiler, ben de beş ay önceki cevabı verdim. Yani gecikmiş cevap oldu. Siz bırakın bunları, tiyatro oyunumuza gelin." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35