banner29

Atom Karınca TBMM’de boş durmadı

24 Haziran 2018’ de Parlamentoya giren CHP İstanbul Milletvekili ve Avrupa Birliği Uyum Komisyon Üyesi Mali Müşavir Özgür Karabat 6 ay içinde 50 den fazla etkinlik hakkında gerek TBMM de gerekse de olay mahallinde açıklama yaparak halkın sorunlarına eğilmesi vatandaşın takdirini topladı.

Atom Karınca TBMM’de boş durmadı
Kimi zaman mevsimlik işçilerin, kimi zaman stajyer öğrencilerin sorunlarına parmak bastı

TC. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Meslek liseleri ile alakalı soru önergesi vererek  Anayasa’nın 98. ve TBMM İçtüzüğü’nün 96. Maddeleri gereğince yazılı olarak yanıtlanmasını istediği 7 sorunun cevabının verilmesini  istedi.

Başakişehir Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

İstanbul’un en aktif milletvekillerinden birisi olan CHP’li Özgür Karabat toplumu alakadar eden her konuda ya soru önergesi veriyor, ya olay alanına gidip basın açıklaması yapıyor.

Karabat Hangi konulara parmak bastı ?

Kabataş Martı Projesi, Vatandaşlık Kanun değişikliği, Cuhmurbaşkanı Erdoğan’ın en çok ağaç diken biziz açıklaması hakkında,                                                                                   İç işleri bakanı hakkında, Milli Eğitim Bakanlığı 10  Eylül 2018 Yönetmenliği hakkında, Türkiye Kalkınma Banaksı Hakkında,Yargıtaydaki  FETÖCÜLER  hakkında, bireysel silahlanma hakkında, Kanuni Sultan Süleyman Süleyman Hastanesinde yaşanan skandal hakkında, Rusya’nın kabul etmeyip geri gönderdiği tarım ürünleri hakkında, Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırımları hakkında, Spor Toto Başkanlığının yatırımları hakkında ve birbirinden farklı ama kamuyu alakadar eden onlarca konu hakkında verdiği soru önergeleri ve yaptığı çalışmalar ile alakalı seçmen oldukça memnun.

CHP İstanbul Milletvekili her konuşmasında vekil olarak asıl patronlarının hak olduğunu bilince olduğunu ifade ederek Milletvekili temsilcisi olduğu halktan koparsa işte  o zaman sorun büyütür şeklinde konuşuyor sürekli.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35