banner32

Atom karınca 30 Mart 2014’e kadar 3 saat uyuyacak

CHP Genel merkezi 30 Mart 2014’de yapılacak yerel yönetim seçimleri için Başakşehir’de Özgür Karabat namı diğer ATOM Karınca adında uzlaştı.

Atom karınca 30 Mart 2014’e kadar 3 saat uyuyacak
Hayırlı olsun 

Özgür Karabat
ile 29 Mart 2009 seçimleri öncesinden tanıştım. Bir çok özelliği olduğunu ta o gün keşfettim. Ondan dolayı yaptığı her hayırlı çalışmasında yanında oldum. Özgür başkan hiçbir zaman vatandaşın aklına ve cebine hitap etmeyen eylem ve söylemler geliştirmedi.

Başakşehir Times / Hüseyin Çetiner 

Makarna,Kömür alanlar ile verenleri hiçbir zaman alaya almadı biz daha fazlasını vereceğiz dedi

Bazı CHP.liler gibi vatandaş kömür ve makarna alarak oy verdi demedi. Bizim iktidarımızda yoksul vatandaş devlet kaynaklarında hak ettiği payı daha fazla alacak dedi. Başakşehir’de yaşayan herkese eşit mesafede oldu. Vatandaş arasında ayrım gayrım yapmadı. Malatya’ lıya da,Tokat’lıya da,Diyarbakır’lı ya da ,Edirneli’ye de aynı mesafede yaklaştı.

Demokrat ve halden anlayan bir kişilik

Karabat ve ilçe yöneticileri beş yıl boyunca İMECE usulü ile sayısız etkinlik ve çalışma yaptılar. Bunu yaparken de çoğu  zaman kend,i şahis gelirinin yarısını partiye verdiğine şahit olduğum çok oldu. Seçimlere üç ay kala alana inen bir siyasetçi değildi sayın Özgür Karabat. Hiçbir zaman yazılarımıza müdahale etmedi.Daima saygılı oldu ve  basın görevini yapacak dedi.

Kazım Özeren,Bektaş Ulusan,Dilek Karabat ve niceleri hep destek oldular Atom karıncaya

CHP’nin 39 ilçe başkanlığı içinde Başakşehir CHP.’nin bana göre birlik ve beraberliği sağladığı için rakibine karşı güçlü bir şekilde çalışmalarına devam edecek.29 Mart 2009 dan bugüne hemen hemen her hafta Özgür başkan ve çalışma arkadaşları ile bir etkinlikte karşılaştık. Tüm örgütün bizlere karşı ilgi alakalı ve tutumları hep üst seviyede oldu hepsine buradan teşekkür ederim.

Karabat ,Kemal Aydın,İsmail Cicin, Şefik Ok,Leyla Yılmaz, Fethi Ahmet Oral ‘a teşekkür etmeli

Karabat seçimi almak istiyorsa mutlaka bu aday adaylarına seçimde etkin görevler vererek biz bir ve beraberiz mesajı vermelidir.Bir Kemal Aydın,İsmail Cicin,Şefik Ok ve diğer adayların yanında olduğunu halka göstermelidir. Marifet iltifata tabidir. Bu ismi geçen aday adayları onore edilirlerse pozitif anlamda CHP ye katkı sağlamış olur.

Karabat muhtarlara ve yerel basın’a çok önem vermeli

CHP İBB adayı Mustafa Sarıgül her toplantısında mahalle muhtarları ve mahalli basın’a gereken önemi vereceğini ifade ediyor. Aynı şekilde CHP ilçe belediye başkan adayları da İBB adaylarına paralel bir şekilde mahalle muhtarları ve mahalli medya ile yakın çalışmaları kendi menfaatlerinedir.Özgür Karabat zaten muhtarlar ve mahalli basın ile hiçbir zaman sorunu olmadı. Bundan sonra olmaz inşallah.

Özgür Başkan bu adaylığı siz ve örgütünüz tırnakları ile kazarak aldı. Ankara da dayın yoktu ama Güvercintepe’de Mehmet amca vardı,Başak mahallesinde ben vardım. Sizin tüm çalışmanıza şahit idim. Allah adaylığı size hayırlı kılsın inşallah.

Önümüzdeki günlerde daha da yoğun yazılar ile 30 Mart 2014 seçimlerinin kritiğini yapacağız inşallah.

Başakşehir Times  / Hüseyin Çetiner 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35