banner32

Arterium Villas'ta Yaşam Başladı

Başakşehir’in en prestijli projesi olan Arterium Villas’ta yaşam başladı

Arterium Villas'ta Yaşam Başladı
Daha yer seçimi safhasından tasarımına ve imalatın tamamlanmasına kadarkitüm süreçlerde detaycı ve estetiğe önem verir yaklaşımlarla realize olunanCathay İnşaat’ın Arterium Villas Projesi’nde yaşam başladı.

Otuz iki villalık Arterium Villas’ın konumu, tasarımı, malzeme ve işçilik kalitesi “A Grubu” tüketiciye hitap ediyor.

Proje 4+1 ve 5+1 olarak planlanan bahçe ve teras dublekslerinden oluşuyor.Ortak ve özel bahçe alanları, çok amaçlı salon, fitness, kapalı havuz, kapalı otopark v.b. ile sıcak, modern ve kompakt bir mahalle havasında…

Malzeme seçimlerinde estetiğin yanı sıra “marka” ürünlerin özenle seçilmişliği de hemen göze çarpıyor.Türk-İtalyan modern mimari prensiplerinin projede rafine bir hal almış olmasındaStudyo Galata’nın dolayısıya Bay ve Bayan Boronçelliler’in katkısı ileprojenin arkasındaki güçlü sermaye yapısının da etkisi var kuşkusuz…Diğer yandan Metro, Sağlık Kompleksi, Kanal İstanbul, yeni Havalimanı, 3.Köprü ve bağlantı yolları gibi hayata geçen birçok kamu projesi ve dahası isebölgede gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmeye devam edeceğinin işaretlerinden birkaçı.

Bu anlamda yirmi milyon Amerikan Doları büyüklüğündeki böylesine seçkin bir projenin konumlanacağı lokalizasyonun isabetle seçilmesi konusunda CATHAY İNŞAAT’ı kutlamak gerek.Tabi “Suudi Sermayeli” NEMA GRUP’u da…

Bilindiği kadarıyla Arterium Villas, CATHAY-NEMA işbirliği için pilot bir proje olarak düşünülmüş. Sektörde, aynı çatı altında yakınlarda Basın Ekspres aksında $(200-250 milyon)’lık bir projenin daha hayata geçirileceğinin bilgisi de konuşuluyor şu günlerde.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35