banner25

Armine Eşarp ne yapmak istiyor ?

Başakşehir'deki bir çok BilBoard'a kadın bedeni ve tesettürlü bir bayanın hiç kullanmayacağı üstü açık bir araç içinde Eşarp reklamı yapan Armine Eşarp müşterilerini üzdü.

Armine Eşarp ne yapmak istiyor ?
Hangi tesettürlü bayan herkesin dikkatini çeken üstü açık bu araç ile gezer ?

H.Z adındaki vatandaş haber ihbar hattımıza gönderdiği mail de şunları yazmış" Benim eşim ve iki kızım Armine Marka Eşarp kullanıyorlardı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Örtünmede maksat erkeklerin dikkatini çekmeden iffetli bir hayat yaşamak olduğuna göre daha çok satış yapmak adına tesettürlü bayanların tercih etmeyecekleri antika ayarı üstü açık bir araç içinde eşarp kullanan mankenlerin içine binip sağa sola hava atacakları izlenimi veren reklam ile kadın onuru ayaklar altına alınmıştır.

Bu reklam da ilk öncelik antika arabada ,daha sonra ise eşarp'ı kullanan mankenler ön plana çıkıyor.Üçüncü obje olarak da Eşarp reklamı olduğu izlenimi var" demiş.

Biz de Armine firmasına soruyoruz, tessettür'ün onurunu korumak adına soruyoruz. Bu reklamı tercih etmek adına çok düşündünüz mü ?

Bayanlardan birisi direksiyonda olduğu için önüne bakmak yerine solu kesiyor.Ötekisi de sağı kesiyor.

Eşarbınızın markası ön plana çıkacak şekilde mücevher kutusu içinde değerli bir kutu üstünde de Armine Eşarp yazsa ve siz de bu tür bir reklam yapsanız daha şık olmaz mı ?


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)





YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydin Sahin
Aydin Sahin - 10 yıl Önce

Bunu yillardir Tekbir mgz yapti gorsel medya ya boy boy carsaf carsaf mlz oldu

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35